![]() |
Цитата:
(хотя если честно, то я видел пани Олю что сверху торгует катающейся на лыжах :good: |
Pivoman
Цитата:
До речі, нарив я раритет. Точно такі ж дерев'яні гірські лижі та палки, як на фотці від тебе. Виробництва десь 20-30 рр ХХ ст. Дві пари. Зараз думаю, що ж з ними робити. |
Цитата:
http://nado-zabor.ru/wp-content/uplo...aterialov3.jpg |
Маловато будет. :D
|
@bohdk, шліфуй, лакуй, опановуй ремесло дизайнера інтер’єру. Буде супер!
|
Цитата:
А ты взял - и "спалил контору". Думаешь, ты Прометей? Да ты просто Брут! :evil: :) |
Цитата:
К тому-же, в марте бабки и потенция у приезжающих станут заканчиваться, и мы будем опять плясать и бить в бубен: ребята, приедьте, снега дофига, нам нужны люди на склоне, чтоб бугеля крутили!!!:girl_cray2: (реально ведь заканчивались сезоны раньше чем снег на Горе!!!):evil: |
Завтра на Грабовець. Компанія з восьми чоловік вже є. Бугельмейстер чекає нас із розпростертими обіймами. Приєднуйтесь.
|
Ну і дарма. Підтягнулося лише троє бордерів та кілька місцевих склали компанію. Схили злегка розкатані, цілина доступна. Труба - на рівні. Бугель працював у режимі "піднялися - зупинився, з'їхали - стартував". І вся гора - для нас!
Проблемніше було з доставкою до Грабовця і назад, але нам, молодим та здоровим, ;) язик не вперше волочити по снігу. :D Радили місцеві через Пшонець-Плав'є, але ми не ризикнули. Швидше виявилося УАЗиком до розвилки, там сто метрів піднялися, далі майже все вниз. Отже, Грабовець не варто списувати. Було б бажання. |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:20. |