Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Тростян сезон 2024 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/13180-trostyan-sezon-2024-a.html)

983 17.03.2018 17:18

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 328587)
Методичка по катанию при очередях:

Ничего не меняется,
только раньше генделиков не было. Ващще не было !

sanyana 18.03.2018 09:26

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 330624)
снігопад, який насипе 70см(Тростян) і 80 см(Драг) до обіду завтра

Прокинувся, бігом до компа на "Сніг-інфо"... Не полишає відчуття, що мене жорстоко... підманули.:evil: Ото, що є розкатають махом. На Дразі все ж веселіше виглядає... І що робити?:unknown:

masik_i_ko 18.03.2018 14:01

@sanyana ,
как я понимаю, раскатывать некому...)))) да и подсыпает вроде. Для себя вопрос закрыли коллегиальным решением - Тростянчик, однозначно!!! Своего пухлого отхватим.

sanyana 18.03.2018 17:08

@masik_i_ko, ви всі молодці!:Bravo: Сумнів - це гріх!
А я, коли квитки вже є, теж не сумніваюсь, але думаю, що ніхто ж мене з вагона не вижене, якщо я дві зайві зупинки до Вововця проїду...:oops:
І бентежить мене, що ви на день раніше приїхаєте за своїм пухляком...

Pivoman 18.03.2018 17:13

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 330675)
А я, коли квитки вже є, теж не сумніваюсь, але думаю, що ніхто ж мене з вагона не вижене, якщо я дві зайві зупинки до Вововця проїду...:oops:

Билеты можно брать сразу до Воловца и выходить в Славском. Там цена билета с Киева абсолютно одинакова. :agree:

Barkas 18.03.2018 20:10

Буду один день 24-го. С удовольствием состпвлю компанию по раскатыванию пухляка ну и по буграм попрыгаем)))

Pivoman 19.03.2018 19:09

Цитата:

Коментар від masik_i_ko (Коментар 330400)
Чисто шкурный вопрос... для понимания какие бугеля катать нас будут :-) и будут ли :-)

Динамо пообещало что эту неделю бугеля будут крутить. Какие именно- зависит от количества людей.
Мой прогноз, что Центр(само-собой) и Север. Ну а Запад к выходным, когда народа будет больше.
Обещали зверь-ратрак на склон выпустить, что лично мне не очень нравится, но говорит о том, что сезон ещё планируют продолжать дальше.:Yahoo!:

sanyana 19.03.2018 20:53

Цитата:

Коментар від Barkas (Коментар 330680)
С удовольствием состпвлю компанию...

Знаєш підхід... знаєш на яку кнопку натиснути!:acute: Таки вийду з потяга в Славському!:preved:
Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 330700)
Обещали зверь-ратрак на склон выпустить

От я, шо в "минулому житті", шо в цьому, ніколи отого звіра, живого, на схилах Тростяна не бачив. Навіть не знаю, де він від людей ховається.:unknown: Як побачиш на полюванні - сфоткай! Раритетне фото буде! І доказ існування!:good:

masik_i_ko 19.03.2018 21:27

@Pivoman ,

Вот в четверг, с самого утра, и проверим )))

Добавлено через 6 минут

@sanyana ,

Ну зачем же так категорично... сегодня утром вдоль поросятника катался, сам видел, по вебке... так что он там есть))) если это конечно не врезка к камере и хитрый PR ход поросят))))

Dobermann 22.03.2018 12:28

Хто знає - нижній захід в суботу,неділю будуть крутити? Там внизу ще є по чому доїхати до підйомника?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:28.