![]() |
У темі 5 додатків
Сьогодні доїхати в Славське получилося не без пригод :mosking:, маршрутки то 7го числа не їздять по графіку, на жаль (прийшлося брати таксі, коли до відправлення електрички залишалися лічені хвилини). Потім електричка зламалась по дорозі. Але гора нам віддячила за те що ми з @RIDER SNOW, таки добралися.
Погода була просто шикарна, великий мінус вночі (-31) зробив небо чистим. Всі краєвиди були як на долоні. Зранку ще залишалося море пухляку під кріселкою, на півночі його й досі достатньо. 2 раз в житті побачив відратрачений Тростян (Центр/Чайнік Штассе/Захід). |
У темі 8 додатків
і я також добавлю декілька фото із нашої з @TRANZIOR каталки) було супер!!!:good::)
|
По скільки зараз на Тростяні абонементи?
|
Цитата:
начебто у вихідні трохи дорожче, не знаю |
Цитата:
у будні -- 230 грн. в т.ч.застава 20 грн. Інформацію взяв ось ТУТ |
Цитата:
|
Цитата:
|
а бугільщики ще без а-та пропускають? :oops:
|
Цитата:
|
Перший раз їду на Тростян і перший раз своїм ходом. Підкажіть як краще через Славськ доїхати на Тростян і де краще залишити авто щоб поближче було? Дорога до Славська не проблема - їздив не раз.
|
Дорога до Тростяну одна :crazy: Все залежить чим їдете, є маленька стоянка біля крісла, біля центру трохи місця. Якщо без фанатизму (тобто машину в самому Славску лишати) - то на парковці бази Динамо..
|
Цитата:
можна ще в Тухлі біля церкви праворуч повернути і заїдати на нижній захід Тростяну ;) Там менш крутий заїзд ніж на центр |
Угу, через с Пшонець, там де дітько добраніч каже.. Але не факт що нижній захід працюватиме, а якщо працюватиме то так з годинки 12ї.. і абонементів там не придбаєш.. В такій ситуації вам запропонують придбати корточку на 2 підйоми (які там дивом є) щоб піднятись на вершину і спуститись на цент, а там вже сміло можна придбати денний абонемент:vredinko:
Я так раз попав.. |
Відеозвіт з різдвяного катання. На перед прошу вибачення за величезний завал горизонту, оскільки (не знаю як так вийшло), але об'єктив був встановлений під неправильним кутом. Я перед початком катання забув перевірити. (Шкода, бо багато гарних кадрів пропало)
http://youtu.be/-KvHlSx7iz0 |
а что это за сайт: youtu.be
как посмотреть твою ссылку? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:59. |