![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
а бугільщики ще без а-та пропускають? :oops:
|
Цитата:
|
Перший раз їду на Тростян і перший раз своїм ходом. Підкажіть як краще через Славськ доїхати на Тростян і де краще залишити авто щоб поближче було? Дорога до Славська не проблема - їздив не раз.
|
Дорога до Тростяну одна :crazy: Все залежить чим їдете, є маленька стоянка біля крісла, біля центру трохи місця. Якщо без фанатизму (тобто машину в самому Славску лишати) - то на парковці бази Динамо..
|
Цитата:
можна ще в Тухлі біля церкви праворуч повернути і заїдати на нижній захід Тростяну ;) Там менш крутий заїзд ніж на центр |
Угу, через с Пшонець, там де дітько добраніч каже.. Але не факт що нижній захід працюватиме, а якщо працюватиме то так з годинки 12ї.. і абонементів там не придбаєш.. В такій ситуації вам запропонують придбати корточку на 2 підйоми (які там дивом є) щоб піднятись на вершину і спуститись на цент, а там вже сміло можна придбати денний абонемент:vredinko:
Я так раз попав.. |
Відеозвіт з різдвяного катання. На перед прошу вибачення за величезний завал горизонту, оскільки (не знаю як так вийшло), але об'єктив був встановлений під неправильним кутом. Я перед початком катання забув перевірити. (Шкода, бо багато гарних кадрів пропало)
http://youtu.be/-KvHlSx7iz0 |
а что это за сайт: youtu.be
как посмотреть твою ссылку? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:47. |