![]() |
@Dimdan, тут в ПДБ едут: https://www.facebook.com/groups/Borz...7862828317823/
Цитата:
|
@Dimdan, пізно іхати розкатувати нерозкатане під кріслом по причині відсутності останнього :)
|
Спасибо , дружище , но я не уверен в снеге на ПДБ. Вернее в его количестве. А на Тростяне я его видел, щупал ) и знаю , где он еще есть нераскатанный.
Рио,а как ты меня в тему приглашаешь? Это куда нажимать нужно? Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 1 минуту Я "его" опять подкараулю и первым начну раскактывать ;) Чуйка... |
Ну під кріслом хіба по сусєках :)
|
Еду мукачевской электричкой. Вовчик - встречай! )))
|
У темі 5 додатків
Сьогодні доїхати в Славське получилося не без пригод :mosking:, маршрутки то 7го числа не їздять по графіку, на жаль (прийшлося брати таксі, коли до відправлення електрички залишалися лічені хвилини). Потім електричка зламалась по дорозі. Але гора нам віддячила за те що ми з @RIDER SNOW, таки добралися.
Погода була просто шикарна, великий мінус вночі (-31) зробив небо чистим. Всі краєвиди були як на долоні. Зранку ще залишалося море пухляку під кріселкою, на півночі його й досі достатньо. 2 раз в житті побачив відратрачений Тростян (Центр/Чайнік Штассе/Захід). |
У темі 8 додатків
і я також добавлю декілька фото із нашої з @TRANZIOR каталки) було супер!!!:good::)
|
По скільки зараз на Тростяні абонементи?
|
Цитата:
начебто у вихідні трохи дорожче, не знаю |
Цитата:
у будні -- 230 грн. в т.ч.застава 20 грн. Інформацію взяв ось ТУТ |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:35. |