![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
На Тростяне опять подсыпает. Думаю опять на денек-другой рвануть,как только ноги отойдут. ) Едет кто среда-четверг?
|
С утра малость подсыпало с переходами в кратковременный серьезный снегопад. Итог- 20см свежего. Трассы тем не менее не спасало -народ нагребал бугры в перемешку с счесанными до льда/земли участками. Лес же бесподобен.
|
У темі 10 додатків
Сьогодні був класний і насичений день, познайомився з багатьма форумчанами, і зустрів вже знайомих. (Люди ставте на аватарки свої фотки, так вас впізнають:agree:) Загалом так і було.
Пухляк зараз в більшій мірі базується в лісах на заході. :skiing: (і його там дуже багато) Погода була досить мінливою, то потужний снігопад, то сонце. Стан всіх трас загалом не поганий. Але є й зчесані місця: нижній захід, і льодові ділянки (найбільше на центрі). Працювали всі витяги, людей було ну дуже й багато, але часом утворювалися черги, найбільшу бачив на нижньому заході, менші на середньому і півночі, на щастя @Party, притримав для мене місце. Коли вирушили додому сніг продовжував падати. |
Все - пошел раскатывать подсыпавшее вчера после закрытия подъемников. Если че- я на частоте рации 7 подканал 13.
|
Привіт народ!
Збираюсь завтра зі Львова на Тростян, на 1 день, шукаю компанію! |
Цитата:
|
Кто нибудь из Киева будет в ближайшее время останавливаться в "Фортеце" под креселкой? забыл там палки, очень бы попросил захватить в Киев у кого будет возможность.
|
У темі 1 додатків
Питання до знавців, чи є такий чспуск на заході ? Просто самому страшно туди податися, скорегуйте будь ласка, якщо є помилки.
На рахунок просіки під гондолу, вона знаходиться внизу яру вздовж нижнього заходу ? Виглядає досить "суворо", багато пеньків, зрубаних дерев, і свіжих кущів, з потічком внизу. Чи там ще десь є проїзд біля неї. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:01. |