![]() |
04.01.10.
Знали, що снігу нема, але не всиділи вдома. Почали зі Славська. Чули що працює Погар, нібито пушками настрілювали. Заглянули. Снігу майже нема. Гора зчесана, місцями до землі. Але купа народу. Ми не ризикнули. Біля вокзалу взнали в бобікменів що на Захар впускають тільки без снаряги - туристів, працює Тростян (центр і крісло) і Погар. На запитання де найбільше снігу почули - Погар... :( Зрозуміли що тут ловити нічого, шкода вбивати снарягу і поїхали заглянути в Орявчик (перед Тисовцем). Снігу там візуально більше. І сніжок якраз падав. Загалом виглядало якось приємніше. Вирішили катнути. Реально - теж некатабельно. І небезпечно. Снігу майже нема. Купа каміння, закантувати можна об землю :( За декілька спусків один товариш покоцав прокатні дрова, ін. за 2 спуски поцарапав свої лижі більше ніж за минулий сезон... Я спустився пару раз біля меншого витягу городами (там було трохи снігу) і теж вирішив поберегти дошку... Приглядались до довколишніх схилів щоб зійти пішки - теж дуже мало снігу. Резюме: покататись не покатались, але поїздкою задоволені. Сніжок потроху падав протягом дня, тому треба чекати... |
Ну от собсна тож вчора їздив в Славськ, а там :
+ Політех не працює, і хз коли буде працювати, бо сніу нема, і прокати там всі на пашуть; + Працює тільки Погар,Тростян (найкраще) ну і ЗБ ) ; + На Погарі жах, трохи снігу,якшо це снігом мона назвати, під тим хазяйством земля і лід, кататися майже неможливо; + Не всі прокати дають лижі; + Ціна на бобіки піднялися вроді на 10 грн; + Після 14-00 почав ледь-ледь падати сніг. Загалом поїздкою задоволений ) Чекаю пт, може все налагодиться ) |
Ціни на бобіки лишилися як і в минулому році.
А все інше як може працювати якщо немає снігу? |
Цитата:
п.с. і напиши нормальну інфу про себе, якщо хочеш, щоб до тебе серйозно ставились на форумі. |
2 Sera минулого року ж було 15 грн,а зара 20 грн
ну хз, як може ... 2 Rain ну, хм в мене деякі моменти повторюються,деякі висвітлюються по-іншому ))) нормальна інфа? ха ))))) в нашому світі все так ненормально, що не зрозумієш що до чого, сьогодні в тебе інфа нормальна, завтра ... чукча )))) хоча персонально для тебе можу написати (якщо знайду час). |
Цитата:
2-го числа я за 10 їхав на крісло треба було відмовитись платити більше, поїхали б за 15 :) |
2 slown хз,мож і треа було поторгуватися,але шось спішили ітд )
|
хто був в Славську на ці вихідні? Як там погода? Які траси працюють?
|
Цитата:
|
с тостянкома ))), вроде неплохая каталка намечается ))
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:03. |