![]() |
Хорошая новость для любителей Захар беркута
Сегодня на вебкамерах наблюдаються лыжники! http://webcam.guru.ua/save/81/10-02-01/14-01-01.jpg |
Скажіть хто був і хто в курсі, на Тростяні під кріселкою є пухляк? Якщо є чи достатньо? Бдуу дуже вдячний за відповіді
|
Новости с Тростян.кома радуют все больше и больше:Yahoo!: со вчерашнего дня там метет снег, правда север по прежнему не работает, но к выходным обещают починить (впрочем это в их интересах) - как раз к нашему приезду (заодно снег будет не укатан:ok:))
в общем , к чему я это? - пакуємо речі і на вихідні у Славське) |
Ага! Я вже почав пакувати. Ми сьогодні 81-м їдемо! :)
|
Нарід, а скажіть, як дорога від Сколе до Славська зараз? а також чи можна легковушкою нормально проїхати по самому Славьку в районі вокзалу?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Словом ми теж на вихі на Тростян! мабуть лише на суботу, але таки катнем усі разом! )) головне шоб пухлячку і побільше!!!
|
Цитата:
спортивна програма починається у суботу і я думаю, куди це людей вперше краще повезти - політех/ФМІ, тростян, Варшава чи взагалі на Плай махнути? сам, мабуть, не покатаю нормально у суботу, тому, якщо там справді Powder Weekend - боюся, доведеться у неділю елекричкою, як у старі добрі часи, махнути ... |
Який павдер, ви про що ))))
Низ півночі пологий і нецікавий, все решта вже давно вкатано точно ))) Радіємо що сніг є більш-менш катабельний, і на тому дякуємо погоді :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:17. |