![]() |
вряд ли, она, если не ошибаюсь, только в прошлом году начала функционировать
|
Пару лет назад я был там летом. Тогда там была еще стройка. Всерьез кататься там конечно низзя, а так, абы развлечься- вполне
|
Цитата:
|
Побаловться разве что. Всерьез надо на Буковеле кататься...
|
Доброго дня!
Нещодавно в мене сталась дуже не красива ситуація з власниками котеджу "Марічка" : індекс 82660, Україна, Львівська обл., Сколівський р-н, смт. Славсько, вул. О. Довбуша - Житло Славське -Котедж "Марічка" Три місяці назад ми з друзями зібрались їхати відпочивати на три дні у Славсь. Знайшли котедж "Марічка", який нас повністю влаштував. Зідзвонились ми з жінкою, яка поселяє людей і вона попросила відправити на картку приватбанку 800 грн завдатку. На наступний день я перечислив ці кошти (це було ще за місяць до того як ми мали приїхати на відпочинок). За два дні до нашого приїзду у Славськ дзвонить нам ця Оксана (тел.0673381008) і каже, що вона непорозумілась з власником котеджу (який за її словами вирішив поселити туди друзів з Києва) і відмовляє нам. Пообіцяла повернути завдаток, проте грошей не висилала протягом півтора місяця, почала ігнорувати тел. дзвінки і смс. Далі я зателефонував до директора цього котеджу Ігора (тел.0993143864), який пообіцяв розібратись в ситуації і власноруч вислати кошти. Ще півтора місяці він "годував" нас обіцянками повернути гроші і так не повернув. Довелось "вийти" на впливових людей з держ адміністрації, які пригрозили цьому Ігору. На наступний день кошти прийшли на мою картку. Я більш ніж впевнений, що я не перший і не останній, хто стикнувся з обманом власників цього котеджу. Отож, прошу взяти до уваги моє повідомлення і не попадатись на цей "развод". |
Цитата:
Зараз когось так лохать- марна справа. Навіть за цей твій відгук вони вже втратили гроші від майбутніх клиєнтів!:good: ЗЫ: А вообще, в Славско летом можно ехать без предварительного бронирования жилья- вылезай с поезда, спрашивай у первого встречного- мест валом на любой вкус за небольшие деньги. :agree: |
Цитата:
АЛЕ ТРОСТЯН ЗЕ БЕСТ:agree::good: |
Цитата:
|
Цитата:
ЗИ. Перевірено власним досвідом (не в Славську, але в подібних місцях) в літній сезон, в міжсезоння, коли навіть трбе було опалення включати для одного, а в будинку номерів 6-8. |
Метод действенный, но когда время ограничено выходными, каждые минуты на счету, сильно не хочется тратить их на поиски.
|
жильё рядом с креселкой
У темі 10 додатків
хорошие условия за нормальные деньги . Останавливаюсь у хозяев более 10 лет. Из окон вид на ТРОСТЯН. Очень понравилось так же в августе сентябре-много грибов и ягод. володя киевстар +380976607068 ЛАЙФ +380939390226
|
Это ты за 10-ть лет нащелкал столько фото.Володя киевстар:):crazy:
Как я тащусь от местных маркетологов. Фантазии ноль. |
Цитата:
Возбудился и нашел объявление, которое порвало весь форум Тростян-ком аж в 2009г. Аффтар сего обалдел от реакции форумчан и удалил нафиг всю тему, но умелые ручки объяву сохранили: Цитата:
Дальше камменты- жгут, читать тута: : Тростян.ком - Сайт почитателей горы Тростян :D |
Добрый вечер!
Ребята расскажите новичку, кто то слышал, что нибудь про коттеджи-"Карпатский Рай" "Карпатський рай" — Славське — Відпочинок в Карпатах і не тільки — КАРПАТИ.INFO/Західна Україна/Львівська область/Сколівський р Нам очень понравился, но беспокоит тот факт, что не вижу отзывов ни каких, боюсь чтоб это не был какой то фейк и кидалово!(надо перевести предоплату 50%, а это немалая сумма получается ) Просьба поделиться информацией!:beer: Заранее благодарен! С уважением, Алексей. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:57. |