![]() |
На позашляховику можна доїхати. Але , як на мене, краще заплатити 15 грн за УАЗ ніж товкти свою машину.
|
Цитата:
По-порядку: 1) тільки 4*4 2) якщо відлига - навіть 4*4 може з"їхати в рів 3) в деяких місцях траса на Центр стрімка, тому без практики екстрім-водіння не пхатися. Минулого року я наївся страху, коли Уазік вчасно не переключився на підйомі, і його почало зносити вниз - це була жесть...я навіть приготувався вистрибувати з кабіни - але шофер - молодий хлопець - не втратив самообладання і дивом розвернув авто на спуску, а далі скотив в тупик. Це по трасі на Центр від готелю "Динамо" А є ще доїзд на Нижній Захід з боку села Пшонець (не доїжджаючи до Славського в Тухлі поворот направо через річку), там теж місцями можна застрягти. Мене підвозив чоловік в крутому джипі, і в одному місці таки сповз в бік рову глибиною з метр...довелося гнати ГАЗ-66 так що добре подумай |
Цитата:
Ко всему вышесказанному добавлю что сейчас на выезде из тоннеля образовалась глубокая канава, авто с 14"-15" колёсами не проедут, сядут на днище. В остальном дорога нормальная, в прошедшее воскресенье по ней прошёл ратрак, так как машины просто тонули в целяке... |
Цитата:
|
Всем день добрый, так как сегу в этом году нормально, кот был на Варшаве? Выскажите свое мнение, интересно, я был на всех гоках кроме этой. Надо и эту бы обкатать.:slalom:
|
Цитата:
|
Спасибо. А карты трас Варшавы нет у Вас случайно? А сколько стоит подьем?
|
|
Цитата:
На второй день поехали на Захар Беркут и получили в 10 раз больше удовольствия. Не знаю кому как, но нам с женой мороз в -15 не чувствовался. Крайне дискомфортно было на самой вершине из-за очень сильного пронизывающего ветра и отсутствия у нас очков и "намордников". А вот на нижней трассе тишина, и просто отлично. Третий день провели тоже на Захаре, температура была -8, ветер был послабее, так что удалось насладиться катанием (хотя местами снег заездили до льда), пришлось осторожничать. На Тростян, не добрались, т.к. рассчитывали только на 3 дня. В день отъезда утром было -22, тихо и солнчечно. Местные говорят, что очень много туристов не приехало, мол боялись будет очень холодно. Т.к. вот в тот -22 в Славске, чувствовались намного меньше, чем -12 во Львове (пробирало аж до костей). Вообщем, на счет "куда ехать" в следующий раз точно ясно... |
Люди хелп,сегодня уезжаем,где будем,может нет интернета,29 хотим приехать на 4 дня покататься. первое это что бы не далеко идти до подъёмника
второе- не очень дорого третье- чисто и с питанием,горячеёй водой прокат подскажите с приличной снарягой, и ещё будем ехать не из Одессы -из Стрия,как туда добраться всем спасибо,просто нет времени мониторить,чемоданы не собраны мы не собраны,поезд вечером....:crazy: П.С я катаюсь средненько,муж первый раз,это ближе с Политеху и Погару,я правильно поняла? может ещё хорошего инструктора посоветуете С-П-А-С-И-Б-О |
Цитата:
|
Цитата:
1. на нижній станції півночі є декілка відпочинкових будочок з лавочками, або берете палатку і спальніки. 2. див пункт №1 3. якщо приберете то буде читсто, бабічки зранку приносять вареники, деруни, глінтвейн, грибну юшку. В них же можна попросити і гарячу воду, або своїм кип'ятильником загріти воду у бугельщиків. /офф/ :good: |
Були і ми з 10 по 12 лютого в Славську. Катались на Захарі,а жили на Погарі платили 50 грн:secret: з носа за весь наш термін перебування (умови не всяких там готелів, а нормальні сільські умови - туалет на дворі, груба в хаті:))...
Погода була уххх - "мороз и солнце"! Яке це "задоволення" проїхатись на крісельному підйомнику при 27! градусах нижче нуля... Але там де мінуси там і плюси - схил був майже порожнім і до обіду на вихідних черг майже не було. Але коли трохи теплішало - одразу ставало ясно, що при напливі людей - катання переростає в стояння в черзі - з'їхав швидко - стоїш дооовго. При чому це стосується майже всіх під'йомників - і бугелів (які ж вони повільні!) і кріселка (буковельскі під'йомники просто літають порівняно зі Славькими). Єдине місце де черг майже не було - нижній бугель на чорній трасі (про якість трас окремо). Ціни зовсім не маленькі - абонемент на вихідний день - 180 грн, на рази абонементів немає. Користуватись абонементом не дуже зручно - кожен раз його обов'язково треба діставати з кишені. Траси - місцями нормальні, місцями дуууууже не для катання... Не знаю чи можна це могулом назвати (див. фото) Верх гори дуже добрий для навчання новачків - мега широкий і достатньо пологий, просто ідеальне місце як на мене, щоб стати вперше на лижі (а які види відкриваються!). Чорна траса нормальна (тільки мені було цілий день там не комфортно - тінь від лісу падала таким чином, що я погано розрізняв горби і ями - їздив наче всліпу, за що і поплатився - розламав собі лижу:fool:). Загалні враження позитивні - красиво там дуже, хоча б через це варто там побувати. Широкий верх Захара Беркута https://lh5.googleusercontent.com/-2...5/IMG_9875.jpg Ділянка червоної траси біля бугеля №2 (трохи далі горби були ще більші) https://lh4.googleusercontent.com/-9...5/IMG_0009.jpg Чорна траса - люди збирають лижі https://lh5.googleusercontent.com/-s...0/IMG_0010.jpg |
Небольшой отчет о первом знакомстве с горными лыжами и со Славском. Вкратце, история про 8-ми дневный отдых 4-х человек. Кататься никто не умел, в Карпатах(зимой) были впервые. Читать
|
Хто часто буває, підскажіть.
Погар по будням працює? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:07. |