![]() |
Захист (шоломи,черепашки та ін.)
Тема достатньо болюча
Хто рахує, що потрібно, а що ні для бордера з будь яким стажем ? моя думка а)шолом-комфортна шапка на голові (зачіска на місці,маска надійно зафіксована) при потраплянні в перешкоду голова на місці б)шорти-сухо сидіти на снігу і мокрих кріселках(меньше болить 5 точка ) в) черепаха(захист спини) - надійний захист протів ломів .(в мене повний бодік) г)маска -захист від вітру ,сонця і гілок дерев д)наколінники- тепло в коліна коли на них стоїш ж)захист запястка -знову таки тепліше в долоні . Весь захист має щільно прилягати до тіла (не бути завеликим ),бо інакше він не працює . Немає сковувати рух. Я катаюсь давно і це все потрібно для комфортного катання і вашого захисту Безпечного катання вам |
Для доски более актуальны шорты и защита запястий, остальное всё как у лыжеров: http://extreme.com.ua/forum/ostalnay...a-zashita.html
|
2 waterboy ти тут правий, тільки більшість бордерів початківців не знають про те, що це не тільки безпека, а ще й комфорт. Я тут більше відстоюю тему комфорт+безпека
Наприклад, черепаха для мене питання тільки захисту, бо комфорту в ній не бачу. Перший день ктання враження ніби хтось надів на вішак :) Черепаха в бордера має бути довшою, ніж в лижника для того щоб захищати ліпше копчик. Є черепахи зроблені тільки для бордерів, зараз я катаюсь в лижній і мені вона не подобається, хочу купити іншу бордерську, але це трохи дорого. Недолік черепахи: пару метрів їзди на спині по твердому схилу, вниз головою на досить значній швидкості, потім лижна черепаха при фрірайді гребе сніг в штани по повній. Тому вартує говорити про бордерський захист окремо?
|
в корні не згідний.
Цитата:
Цитата:
Цитата:
моя вам порада перечитайте тему про захист яка тут вже є, там багато снігозалежних висказали свою думку. думаю всі ваші питання відпадуть після прочитання. |
2 neon: правильно підмітив - ти катаєшся на лижах і падіння в тебе зовсім інші,
в мене теж захист Россі, той що повний бодік; як захистом я ним задоволений і те, що він довгий, теж ти правильно сказав. Не подобається, що він недобре лежить внизу в зоні копчика і вискакує (гребе сніг по повній). Є захисти спеціально розроблені для бордерів. Хочеться почути думку бордерів.
|
а як він там має добре лежати ?! цеж майже монолітна контрукція, принаймі в зоні копчика точно. в житті не стикався з захистом СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ БОРДЕРІВ. кинь пару ссилок.
|
Бренди які роблять захисти увекс ,скот,ред....
Men's Protection | R.E.D. Protection Dainese - ULTIMATE CORE - Multisport Winter - World Wide - Inglese цей мені подобаэться Komperdell St?cke Touring Alpin Trekking Nordic Nordic Walking Teleskopst?cke Wandern Protektoren Skifahren Berggehen Wintersport Schistock Schist?cke Touringst?cke Wanderst?cke Trekkingst?cke Nordicst?cke Langlaufen Langlaufst?cke Titanal Titanalst? SCOTT Wintersports | Protection в скота є кріплення до ніг щоб черепашка не скакала ;) так вони подібні ,але в деяких комфортно лижникам ,а в деяких бордерам Я поняв що треба зробити щоб мій росі став комфортним і не скакав. Треба зробити чудо петельку як в компердела,або скота |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:44. |