![]() |
@Allamat ,
А что сейчас может быть заменой квашенга? |
Цитата:
Как вариант - http://extreme.com.ua/forum/snaryazh...tml#post331386 Поездка на выставку электроники в Гонконг 2019 г. Выставка электроники в Гонконге - рации от разных производителей - YouTube |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
У темі 5 додатків
Еще одна новинка от компании Voyager - миниатюрная радиостанция Voyager connect.
Диапазон частот 400-470 МГц, 16 каналов, 2 Вт мощности. Есть голосовое управление VOX, сканирование каналов, скремблер. Отличное решение для обслуживающего персонала отелей, работников небольших предприятий, охраны небольших магазинов. Также могут использоваться в туристических походах и тд. Радиостанция имеет стандартный порт зарядки micro-USB. Может заряжаться от любого источника USB или от повербанка. В комплекте идет литиевая батарея стандарта 18650, зарядное устройство, клипса для ношения на поясе. Запрограммировано 8 каналов PMR и 8 каналов LPD. По желанию можно записать другие частоты. Последнее фото - сравнение размеров. |
@Allamat, У мене є питання, як до спеціаліста по раціях.
Років з 10 назад придбав Midland 950 GXT. Слава богу, все ще працює і в горах ловить сигнал непогано - нам вистачає. Але хотілось би якусь рацію з такими ж можливостями але меншого розміру (маю на увазі довжину разом з антеною) і, бажано, меншої ваги. Пройшло вже років з 10, то, мабуть, щось таке повинно було вже з'явитися, але, чесно, вивчати весь сучасний ринок радіостанцій та їх параметри особливого бажання не виникає. Може, Ви, як спеціаліст, можете відразу щось порадити? Наскільки я бачу, квашенги, баофенги мають приблизно таку ж само довжину, якщо разом з антеною. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Але в мене все ж таки залишається питання:"А у Вас есть точно такой же, только без крыльев?" Тобто, нехай з такими самими гіршими характеристиками (нам їх вистачає), але меншого розміру і ваги, ніж у нашої Midland 950? Чи в проектуванні рацій мініатюризація при тих же характеристиках, як це було в телефонах, не пішла? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:00. |