| 

| Снаряжение для фрирайда и бэккантри широкие лыжи и прочий стафф |  

|  18.10.2010, 14:21 | #1 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | 

Одежда для Фрирайда

Седина в бороду - стиль в жизнь! Созрел я прикупить лучший сэт для катания в больших горах. Потому, что рядом с Джуниором и остальными я выгляжу так, как чувак с шоссером и c памперсом на ДХ соревах    Элановский костюм оставим для Бука и Красии. А вот в производителях и моделях реальной одежды я запутался.

Кто что посоветует в подобном стиле? Или что-то вообще яркое бешеное?
    |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 14:42 | #2 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Івано-Франківськ Снаряга: Salomon QST 106, Salomon Guardian 16, Völkl Racetiger Speedwall GS R 188 
Dalbello LUPO AX 120, | ярке і неординарне   |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 14:47 | #3 (посилання) |  
	| Координатор Форума 

Зараз: поза форумом Звідки: Lviv, Ukraine Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush | А мені і перший, і другий варіантів костюмів подобається   . Який стільок, я у захваті   . 

Перший, із косою "блискавкою" через тіло, у минулому сезоні був писком моди і рідкістю, так як таких курток я бачила одиниці   ; у мене знайома у минулому році купила собі подібний костюм, Бартон, із такими косими "блискавками" на куртці і штанах. Так що нормал, буде окєйно   .

У другому варіанті мені страшенно подобається куртка, така строката (я й сама купила собі подібну, строкату куртку "The North Face"), це теж піск моди зараз. У цій куртці ти буде виглядати мажором   .  

Словом, і те і друге дуже прікольно виглядає. У першому (і у подібних, але яскравих кольорах) ти будеш а-ля Владимир Барабанов, у другом а-ля мажор. Однак все треба міряти, щоб одяг був до лиця; хоча як відомо, "подлєцу всьо к ліцу"   .  Так що наразі я "розриваюся" у своєму виборі та порадах   .

До речі, що за фірмА? Перший нагадує мені O'neill, а другий? |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 14:49 | #4 (посилання) |  
	| Хочу в райдери. Навчіть? 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S | А мені в пятницю приїхала Orage Sidney 2010 розміру L   
А коли я її вдягнув, то просто потонув, рукава можна на ноги вдягати   
Я не знав що лижний одяг треба на розмір менший брати, а такий класний куртяк    
Прийдеться замовляти ще раз... |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 14:53 | #5 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Горнолыжные сандали Саломон :) | первая, как одежка для рыбалова-любителя, а вторая с мехом - гламурненько, однако   
простите, так ничего и не посоветовала. |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 14:57 | #6 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | Девчонки, это ж Oakley!!!! Первый софтшелл трёхслойка, второй 20 на 20 000!!! |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 14:58 | #7 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Горнолыжные сандали Саломон :) | Все, решено! Удобство прежде всего!. 
p.s. На счет стилька (исключительно мое мнение). В мире, в последнее время, правит "несмак", гламур. Так что ни у кого не спрашивайте и выбирайте то, что нравится вам. 
p.s.s. все равно, Ден, когда ты будешь утопать в снегу, видны будут только всплывшие носки твоих лыж   |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 14:59 | #8 (посилання) |  
	| fckng special! 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Giant XTC Advanced customized,
Elan Ripstick 94W 2017, Völkl Pyra 2015,
Elan Mystic Magic 2011 | мне второй нравится... 
А вообще твой сиренево-фиолетовый  - просто зе бест!   |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 15:02 | #9 (посилання) |  
	| Координатор Форума 

Зараз: поза форумом Звідки: Lviv, Ukraine Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Hooseinovich  первая, как одежка для рыбалова-любителя, а вторая с мехом - гламурненько, однако   
простите, так ничего и не посоветовала. |  Ні, неправда, який це риболов? Це тенденції моди останніх двох років - дві рівномірні кольорові гамми у одному костюмі  ; кольори можуть бути і блакитно-рожеві, і чорно-білі (це Зебрі може підійти   ), і жовто-червоні, і салатово-чорні і т.п. Просто Ден вибрав кольори такі, зелено-салатові, що відповідають його іміджу "зеленого человечка". |  
	|  |     |  

|  18.10.2010, 15:04 | #10 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | Dolce, я не из них выбираю. Как раз хотелось бы другие варианты увидеть   |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 39 | 84 | 37 (69%) | 17 (31%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 96 | 232 | 66 (69%) | 30 (31%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 6 | 14 | 2200 | 5238 | 1451 (65%) | 733 (33%) | 32 (1%) | 
|---|
 | 

|  |