![]() |
карбонові легко і дуже рівно і назавжди ріжуться кантом ...
теж користуюсь для позатрасового катання T3 THERMOGRIP FOAM III POWER LOCK (чи як воно там) - міцна, легка штука і досить зручна, а особливо - коли йдеш вверх чи траверсом, силу затяжки ексцентрика можна підрегулювати викруткою - так шоб не складались, також ця модель має зручну ручку на яку можна опиратись (тиснути зверху) ... взагалі телескопи корисні також тим шо коли відчуваєш шо треба додаткову довжину палки - то її просто добавляєш і не питаєш на форумах - чи то краще -10 чи +5 :) |
Цитата:
Добавлено через 15 минут А что собой представляет титанал? |
На днях зламав карбонову палку Volkl Gotama :( Не витримала упору коли вїжджав в колуар...
Відкатав з ними 5 днів. Тепер потрібно знайти щось подібне довжиною 125 см (або 120см) |
Палки - последняя важная вещь экипировки, которой у меня нет.:(
Вопрос такой, насколько критичны палки с рейсовым кольцом для новичка во фрирайде. В частности для Мастеркласса и курса АСС. Если критично, то где в Киеве можно купить палки для фрирайда побюджетнее? Купить надо завтра :) . Заранее спасибо. |
я до сьогоднішнього дня катаю з малими кільцями. в австрії снігу було по
імхо можна на звичайні палки великі кільця накрутити, бо найдешевші телескопи 300-400 грн |
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Даю наводку, в Протесте есть отличные бюджетные телескопы.
А вообще я до этого сезона катался с палками бренда "самые дешёвые палки" :) Просто пофиг что гнуть и ломать ... главное подешевле :) А гнуть палки в начале фрирайд карьеры будут все. |
Цитата:
|
Народ, я понял еще по первому посту :) .
Стас, спрашивал про те телескопы, сказали - только для трекинга. Других не видел. Мэдконти подтвердит. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:17. |