Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Снаряжение для фрирайда и бэккантри (https://extreme.com.ua/forum/98-snaryazhenie-dlya-friraida-i-bekkantri/)
-   -   Выбор рюкзака для фрирайда (https://extreme.com.ua/forum/snaryazhenie-dlya-friraida-i-bekkantri/9627-vybor-ryukzaka-dlya-friraida.html)

Витек 03.09.2013 20:45

У темі 1 додатків
Выбран Дойтер Фрирайд Про
Вот такой...
Потестим - расскажем !

Muadib 03.09.2013 20:59

Цитата:

Коментар від Витек (Коментар 224405)
Выбран Дойтер Фрирайд Про
Вот такой...
Потестим - расскажем !

В мене такий. Класний наплічник. Два сезони каталки, плюс літні денні виходи. Як новий.

Rio 03.09.2013 21:35

Цитата:

Коментар від ZlodeY (Коментар 224404)
Arva? Ахахахаха... 100% долговечней на пару дней. Собственный опыт (тм).

Зависит от года выпуска. В 2010м(вроде) были офигенные. Моему уже 3 сезона.

Neon 03.09.2013 22:43

dakine helipack за 5 років юзання, ті хто мене знають краще скажуть що я його знімаю тільки щоб лягти поспати весь інший час він на мені :) . тріщить по швам але працює як швейцарський годинник )

wwa 04.09.2013 08:57

У меня Дойтер и Арва разного литража.
Оба просто прекрасны и долговечны.

kotandrey 05.09.2013 09:57

Всім привіт!
Вибачайте, якщо перериваю вашу бесіду, але потрібна ваша допомога ))
В мене таке питання ,раніше задавав але так і не отримав відповідь.
По при катання на лижах, є ще хобі фото.
Для активного відпочинку по вело та фото прикупив ось це: Photo Sport 200 AW Camera bags, backpacks and rolling cases
Сам новачок у ФР, тому поки катаю легкий ФР, та навряд чи серйозно погружусь в нього.
Чи підійде він мені для моїх цілей?
Цікавить, чи зможу підніматись з лижами в гори, де підйомники відсутні, кріплення на лижах не скітурні.
Місця під палки передбачені, окрім того присутні бокові пояски.
Якими вони мають бути для переноски лиж?
Додатково також передбачений резервуар під воду Н2О.
Спинка у рюкзака досить жорстка, передбачені в нього 2 повздовжних поперечини для підтримки спини.
Що скажете??
Чи варто для легкого ФР, прикупити спеціалізований рюкзачок??
Заздалегідь вдячний!

Витек 06.09.2013 06:16

При первом рассматривании фотографий этого рюкзака показалось, что он может быть приспособлен для переноски лыж, но есть все таки "чуйка", что боковые ремни - это ремни для регулировки размера и не более.
Я бы рекомендовал рассматривать для ФР рюкзаки у которых есть крепления для переноски лыж. Вода и жестка спина вещи не лишние, но второстепенные.
Но если подойти утилитарно к вопросу, то и на этот дивайс можно прикрутить лыжки и весело побежать в гору.

kotandrey 06.09.2013 08:28

Витек, ви праві, ремні по бокам зроблені для стягування рюкзака.
А на рахунок спеціалізованого для ФР, якщо буду активно катати і багато днів в сезон, то прийдеться не тільки рюкзак прикупити, але й багато чого іншого ))
Треба буде помудрувати з ремнями, усилити можливо їх, щоб канти не поперерізали їх.

А хто може щось недороге порадити по рюкзаку для ФР, вартістю до 500 грн., більше не готовий на це витратити.
З тих, що є можливість побачити та пощупати, придивився в магазині такий: Snow-Tech 30 / 40 рюкзак Терра Инкогнита
Хотілось би звичайно дойтер, але ціна питання зовсім інша, практично в двічі, а теру можна ще й з великою знижкою взяти, думаю вийде десь за 300-350 грн.
Що скажете?

igrus 06.09.2013 08:42

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 224647)
придивився в магазині такий: Snow-Tech 30 / 40 рюкзак Терра Инкогнита

мое мнение, что рюкзак должен быть мах легким, чтоб не чувствовать его реально. терра тяжелые все, к сожалению

kotandrey 06.09.2013 09:18

igrus, справді глянув вагу тери, важкуваті, важить 1,34 кг., реально багато ((
Ось цей легший на 800 гм. ))
VYSOTA.com.ua - поставщик снаряжения и одежды для активного отдыха и спорта
Модель Deuter Е 20
Що по ньому хтось скаже?
По ціні оптимально, 550 грн., по характеристикам, має кріплення для лиж та інші необхідності.

Хтось використовував такий?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:32.