![]() |
Я состав команды помню, перечисляли вначале) Я не понимаю, почему так.) Украина не бедна на спортивные таланты. И не был беден Шахтер.
|
У Шахтера еще все впереди. Сейчас школа Шахтера дает команде одного игрока в год - Ракицкий, Ищенко, Винценец. Подождите чуть-чуть и голландско-украинская школа будет выпускать классных игроков с укр. паспортом. Ежегодный бюджет детской школы Шахтера больше 10млн. долларов. Просто так такие деньги выделять не станут. Легко сидеть за компом и смеяться, а строить команду шаг за шагом далеко не каждый сможет.
|
Сама сильніша школа в Карпат,
Іщенко вихованець Карпат, і такі як Кобін, і ті хто заграли в Карпатах, і дійшли до рівня збірної з ФК Карпати. Гравцям грати треба давати а вася Кобін і Іщенко на лавці відсиджуються( Кожанов і Федецький які грають на правах оренди, і які якщо перейдуть в Шахту будуть сидіти на лавці, з Ваською і Іщенком, Добре що хоть Ощипка вдалося викупити. |
Ти про того Васю Кобіна, який народився у Мукачівському районі і грав за Закарпаття? Чи про іншого? Якщо за того, що я написав, то я його особисто знаю, і через школу Карпат він не проходив. Так, грав, але він вихованець закарпатського футболу.
Я маю на увазі дитячо-юнацький футбол. На рахунок Іщенка я згідний. |
сорі за Кобіна загнався, я мав на увазі шо він в Карпатах стартанув нормально
1998 СДЮШОР (Ужгород) 2001—2002 ДЮСШ-1 (Ужгород) Клубная карьера* 2001—2002 Закарпатье-2 15 (1) 2002—2006 Закарпатье 74 (1) 2006—2009 Карпаты (Львов) 83 (9) 2009—н.в. Шахтёр (Донецк) 29 (1) Дитячо Юнацький самий сильніший у Львові) Карпати Львів Дубль юнацький золото взяв минулого року) |
У Кобіна був шанс. На жаль він його не використав. Може лише себе картати за це. Можливо замінить Раца у матчі-відповіді. От тоді і побачимо, чи готовий він виступати на такому рівні чи ні. А випускати тільки, щоб випускати... Карпати показали свою школу ще восени. Я за українських гравців, я за українські команди, але я проти ганебних виступів у Європі. Хай українські гравці доказують своєю грою, що вони заслуговують на місце в основному складі. Так як це зробив Тимощук у складі Баварії.
Добавлено через 6 минут Цитата:
|
В Украине все молодые таланты скупает Динамо и Шахтер. При этом они выходят пару раз в год на поле, в лучшем случае. В этом и проблема.
|
Как-то так, наверное...
YouTube - FIFA 11 - "Warfare 2" Online Goals Compilation |
Цитата:
Как-то так: YouTube - Best Goals in History of Football |
В озвучке Стогниенко))
YouTube - Фантастический гол Руни Добавлено через 4 минуты а от так треба на стадіоні вболівати) чого бракувало під час матчу Динамо - Брага YouTube - дима лысый Добавлено через 32 минуты З приводу талантів. Шахтар купує навіть російських талантів. і талантів ніхто на лавці не тримає. до прикладу російський юніор який виступає за Луганську Зорю, а в Динамо друга політика, там грошей не вистачає, Сьомін відштовхується від того що є |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:14. |