Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Summer sports (https://extreme.com.ua/forum/52-summer-sports/)
-   -   Футбол (https://extreme.com.ua/forum/summer-sports/7429-futbol.html)

Matou 07.04.2011 11:09

Я состав команды помню, перечисляли вначале) Я не понимаю, почему так.) Украина не бедна на спортивные таланты. И не был беден Шахтер.

Ramon 07.04.2011 12:53

У Шахтера еще все впереди. Сейчас школа Шахтера дает команде одного игрока в год - Ракицкий, Ищенко, Винценец. Подождите чуть-чуть и голландско-украинская школа будет выпускать классных игроков с укр. паспортом. Ежегодный бюджет детской школы Шахтера больше 10млн. долларов. Просто так такие деньги выделять не станут. Легко сидеть за компом и смеяться, а строить команду шаг за шагом далеко не каждый сможет.

Celentano 07.04.2011 13:18

Сама сильніша школа в Карпат,

Іщенко вихованець Карпат, і такі як Кобін, і ті хто заграли в Карпатах, і дійшли до рівня збірної з ФК Карпати.

Гравцям грати треба давати а вася Кобін і Іщенко на лавці відсиджуються(

Кожанов і Федецький які грають на правах оренди, і які якщо перейдуть в Шахту будуть сидіти на лавці, з Ваською і Іщенком, Добре що хоть Ощипка вдалося викупити.

Ramon 07.04.2011 13:25

Ти про того Васю Кобіна, який народився у Мукачівському районі і грав за Закарпаття? Чи про іншого? Якщо за того, що я написав, то я його особисто знаю, і через школу Карпат він не проходив. Так, грав, але він вихованець закарпатського футболу.

Я маю на увазі дитячо-юнацький футбол.

На рахунок Іщенка я згідний.

Celentano 07.04.2011 13:27

сорі за Кобіна загнався, я мав на увазі шо він в Карпатах стартанув нормально

1998 СДЮШОР (Ужгород)
2001—2002 ДЮСШ-1 (Ужгород)
Клубная карьера*
2001—2002 Закарпатье-2 15 (1)
2002—2006 Закарпатье 74 (1)
2006—2009 Карпаты (Львов) 83 (9)
2009—н.в. Шахтёр (Донецк) 29 (1)

Дитячо Юнацький самий сильніший у Львові) Карпати Львів

Дубль юнацький золото взяв минулого року)

Ramon 07.04.2011 13:36

У Кобіна був шанс. На жаль він його не використав. Може лише себе картати за це. Можливо замінить Раца у матчі-відповіді. От тоді і побачимо, чи готовий він виступати на такому рівні чи ні. А випускати тільки, щоб випускати... Карпати показали свою школу ще восени. Я за українських гравців, я за українські команди, але я проти ганебних виступів у Європі. Хай українські гравці доказують своєю грою, що вони заслуговують на місце в основному складі. Так як це зробив Тимощук у складі Баварії.

Добавлено через 6 минут

Цитата:

Коментар від Celentano (Коментар 122376)
Дубль юнацький золото взяв минулого року)

Це дуже добре. Але чи зможуть гравці перейти з юнацького рівня на дорослий без втрат, це ще питання.

Rio 07.04.2011 17:46

В Украине все молодые таланты скупает Динамо и Шахтер. При этом они выходят пару раз в год на поле, в лучшем случае. В этом и проблема.

Sheridan 09.04.2011 13:16

Как-то так, наверное...
YouTube - FIFA 11 - "Warfare 2" Online Goals Compilation

vorigg 09.04.2011 13:26

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 122639)
Как-то так, наверное...

не-а:)
Как-то так:
YouTube - Best Goals in History of Football

Celentano 09.04.2011 14:09

В озвучке Стогниенко))

YouTube - Фантастический гол Руни

Добавлено через 4 минуты

а от так треба на стадіоні вболівати)

чого бракувало під час матчу Динамо - Брага

YouTube - дима лысый

Добавлено через 32 минуты

З приводу талантів.
Шахтар купує навіть російських талантів.
і талантів ніхто на лавці не тримає.
до прикладу російський юніор який виступає за Луганську Зорю,
а в Динамо друга політика, там грошей не вистачає, Сьомін відштовхується від того що є

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:14.