![]() |
Привіт Антон!
А можна буде підписатись не на повний курс, а на пару днів? Якщо погода дозволить я на фрірайд підписався би. |
2 Muadib
Друже мій:preved: Міг би й не питати. :friends: Навпаки, ще й допоможеш, будеш асистентом, гідом-стажором. До речі, тут Соніан питає, як їй добиратися, щоб вчасно з нами поєднатися. Відпиши тут, і взагалі, якщо буде кілька людей зі Львова, то має сенс вам і їхати разом. Звяжіться між собою, плз. |
2 Anton_Yakovina
Я на драг тільки раз їздив поїздом, а так машинами. Для зустрічі в Франеку є поїзд 43К Київ - Івано-франківськ. А там або з вами, або на маршрутку до Ясині, їх біля вокзалу вистачає. |
Доброе утро!:preved:
Мы с Вами на Драгобрат! я даже фокса Драг назвала, предвкушая..)) нас двое: 1 взр. и 1 реб. (5 лет):friends: |
Все супер! Як доїхати на 7 ранку до Франківська спосіб знайду! Тим більше, як сказав Muadib, поїзд 43К якраз до зустрічі з вами мене у Франківськ доставить!
Антон, дякую вам за відповідь! Вмираю від бажання поскоріше в гори!!! Йду вибивати відпустку! |
Я приеду обязательно. Надеюсь,что со снегом будет все ок..
|
У темі 1 додатків
Цитата:
Если все нормально сложится тоже постараюсь дня на 3 вырваться. Вот так было 2 года назад в декабре |
2 Anton_Yakovina
Есть желание посетить Вашу школу. Нас двое , я и жена. Уровень подготовки - чайник |
Цитата:
|
Все супер!
Відпсутку маю, обовязково їду, молюся на сніг! ))) 2Neon Дякую, я теж думаю, що з добиранням проблемув не буде. От ще розживуся на рюкзак, шоб всі речі позбирати і буде мені щастя! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:55. |