Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украинские горнолыжные школы (https://extreme.com.ua/forum/65-ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/)
-   -   Гірськолижна школа Буковелю (https://extreme.com.ua/forum/ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/8286-girskolizhna-shkola-bukovelyu.html)

Sheridan 02.02.2024 23:39

Хто ж його консультує, цікаво TikTok - Make Your Day

Sashko 03.02.2024 11:13

Я не розумію. А в Буковелі школі можна викладати свою авторську програму?

igrus 03.02.2024 14:22

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 420898)
Хто ж його консультує, цікаво TikTok - Make Your Day

а ти прийди, замов 2 години та дізнаеться.. ;)
Але ти того не зробиш.. бо.. не зробиш в любому випадку,
бо запис та черга в нього на тиждень точно 😇
та і на справді йому пофіг ваш хейт, нащо витрачати сили на час на довбнів...
кожна година в нього розрахована на працю та позитив.. ;)
людина на своєму місті, та робить користь лижному суспільству 👍

Sheridan 03.02.2024 14:27

Ну чо одразу хейт ) круті речі говорить, але дуже знайомі )

igrus 03.02.2024 15:32

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 420901)
Ну чо одразу хейт ) круті речі говорить, але дуже знайомі )

в інтернет, та і на цьому форумі, ше є і не такої різної дічі на цю тему 🙄

Sheridan 03.02.2024 16:29

@igrus , ну я б не називав розножку та внєшніє сіли дічью

Skyclub 04.02.2024 13:12

Хтось захоплюється хлопцями ріаня Марніця чи Харба, а комусь і кобила наречена :)

igrus 04.02.2024 14:25

займись собой, дружище, молясь Богам умней не станешь.. :)))

Додано через 12 хвилин

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 420904)
@igrus , ну я б не називав розножку та внєшніє сіли дічью

не пройшло і три роки шоб хтось щось тут зрозумів.. :)))
Світ поїхав по моїм рейками, але доступно це тим хто розуміє те, та працює, а не балакує, та декларує.. :))
Я не мотивую, а попереджаю не гаіти час, якщо не розуміешь шо робити.. звернись до знавців, але знавців теж треба пошукати.. ;)

igrus 07.02.2024 06:42

до прикладу вчора зустрів з ранку Валеру з хлопцями з форуму за кавою на верху №13..
з бесіди зрозумів, що зависло в повітрі питання, про урок з Валерою..
проїхавши до низу №2 я був здивований стійкою одного з хлопців, основного положення корпуса взагалі не існувало, таке враження, що пружина підвіски авто зломана навпіл.. та повністью блокує всю систему динамічної кинематики лижника, це не то, що помилка.. то повністью злом роботи загальної системи.. катання при тому втрачає який небуть сенс.. :( (помилкове бачення вірності росподілу масс до передньої стійці)
це питання вирішуеться доволі просто, починаючи з початку, т. е. Горнолижна Стійка
тому рекомендація при регістраціі на цьому ресурсу викласти свое видео ци фото, це дуже допоможе в розумінні пошуку проблем, та полегшена при катанні..
А головне збереже ваші гроші, бо то, шо ви сьобі надумали та вірите, не зовсім є вірним, а іноді помилкове бачення .. бо на справді то, дуже гальмуе процес, та розвиток взагалі..

Sheridan 09.02.2024 22:17

Цей чувак скоро буде #1 в школі. Пободається з Кульчицьким, але буде. Бо він вчиться
Ivan Lukach on Instagram: "Насолоджуйся моментом ?#ski #skincare #skitechniek #skicosmosmethod #skills #skicosmos #skicoach #skicosmos?? #skiing #skiing? #skii #skiing? #skitouring #skiinstructor #skiingislife #skili

Додано через 39 хвилин

А ось і Кульчицький
Ivan Kulchytskyi on Instagram: "Кант це круто, але вони гострі тому будьте з ними обережні. Відчувайте свої канти та не мішайте лижам їхати??? #ski #skitu

Lyubomyr 10.02.2024 21:10

В першого краща їзда на відео. Другий може і міг би краще, але він тут дуже старається зробити максимальний кут і виходить не то що має виходити.

Sheridan 11.02.2024 10:14

@Lyubomyr , але ж ми розуміємо, чому саме так все ) а взагалі у цієї банди все насправді дуже круто і, головне, весело )

З понеділка починаються тренування для інструкторів. Будуть качати скіли. Подивимось на відоси за два тижні

igrus 11.02.2024 10:57

моя думка, що обидва инструктора ідуть вірно в обох випадках адаптуючись до схилу, в першому на синьому, в другому на червоно-синьому, таймінг, динамічность разгрузки, ступінь закантовки все це адаптація до схилу.
тому порівнювати доречно на схожему, чи однакавому схилі.. ;)

Sheridan 23.02.2024 17:25

Тікі звук не вмикайте
https://www.instagram.com/reel/C3saN-DI5Ly/?igsh=MWI3ZGdwaWRyaTQ3bg==

igrus 23.02.2024 17:43

подивились з Яником(спецом його тормознув) як Міша знімав фініш відео карвінг та коротких у групи на Б бейсік, топто 2 рівень..
одно можу сказати точно, ранише це були вимоги на 3й рівень..
молодь схатує технику "на лету" дуже сильний рівень! однозначно злаженний механізм методікі підготовки працює..
знаю, що всі здали практику, а завали буди в теорії
надіемося, що з них вийдуть не тільки добре катаючі хлопці та дівчата, але і добрі інструктора, що навчають.. ;)
однозначно школа росте в майстерності, бо молодь сприяє, та хоче навчатись! є надія в майбутне ;) 👍

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:48.