![]() |
У темі 1 додатків
Цитата:
Мені доси кортить спитати, що таке "авторська методіка" і чим вона відрізняється від інших.... Може використання рації? |
Я передивився кілька відео його уроків. Його авторська методика в тому, що він дає клієнту(саме клієнту, а не учню) відчуття, що той поїхав. Попросту дурить клієнта. Окремі вправи просто шкідливі, вони тільки дають ілюзію їзди і закатують помилки. При тому не дає корисних базових вправ і розуміння того, що відбувається. Він взяв кілька всім відомих вправ і дає їх клієнтам безсистемно.
Це таки справжній Великий Комбінатор, такий собі Арестович у гірських лижах:bad: |
Ненавиджу, коли учнів називають клієнтами...)
|
Я також, але в нього саме кліентіи, які пізніше стануть пацієнтами
|
@Skyclub , глупьіе люди должньі страдать (с)
|
Почему здесь нет смайлика ОБНИМАШКИ?:beer:
|
Від його супермена я ридав і не зміг додивитись до кінця🤦
Хоча, якщо людЯм подобається, як іони після цього їдуть - най буде🤗 |
Мені одне цікаво, чи може вчити карвінгу людина, яка сама в карвінг не вміє? Беруть в букошколу працювати людей, які їдуть з усіма можливими помилками?
|
Подивився я відоси з Інтерскі, і думаю, що Бойчук з пацанами порвуть всіх наступного року
Technical Comparison | Carved Turns on Vimeo TECHNICAL COMPARISON | Short Turns on Vimeo |
@Sheridan ,відосіки кумедні))
|
@Korben Dallas , я карвед турнз навіть додивитися не зміг. Але в шорт не було нікого з азії. Дуже дивно Пол Лоренц зібрав відоси...
|
Цитата:
|
@Lyubomyr , там головне синхронне плавання ) Я Бойчуку ще 3 роки назад казав, що їм треба на Інтерскі як Демо тім. Зібрались вони тільки цього разу. Але не отримали дозвіл на кордон від федерації (
|
@Korben Dallas ,почему?
шо в нмх не так? я лично не увидел ни одной грубейшей ошибки просто интересно, почему профессиональное катание вызывает такой не интерес? Может не видно главного, что должно быть у лыжника в правильном прогрессе?) |
@3dss ,мені там грації і естетики бракує...а спортсменів я можу і на змаганнях побачити))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:55. |