Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украинские горнолыжные школы (https://extreme.com.ua/forum/65-ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/)
-   -   Гірськолижна школа Буковелю (https://extreme.com.ua/forum/ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/8286-girskolizhna-shkola-bukovelyu.html)

igrus 29.12.2020 14:28

Чтобы не ловить кант надо вдумчиво читать форум и так же с головой управлять лыжами, а не чтобы лыжи управляли лыжником.
Про самокат лучше к сноубордистам ;)
И ещё, так понимаю, был опыт на сноуборде?

Добавлено через 16 минут

Мы сделали приложение для поиска инструкторов по сноуборду и горным лыжам / Хабр

Пока сюда, потом почитаю..

Sheridan 06.10.2021 17:17

Бойцы. А расскажите мне за Новую Букошколу, плиз. Кто ходил или подсматривал или сам был инструктором? После прокачки Марницом категории А, индивидуалки на Буке стали намного интереснее, я думаю. Ну что, у кого опыт?

Kairos 08.10.2021 15:44

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 414641)
Бойцы. А расскажите мне за Новую Букошколу, плиз. Кто ходил или подсматривал или сам был инструктором? После прокачки Марницом категории А, индивидуалки на Буке стали намного интереснее, я думаю. Ну что, у кого опыт?

В прошлом феврале попал на три занятия - одно с Яремой и два с Тарасом. В принципе, понравилось. Основной упор на баланс, среднюю стойку, отсутствие явной вертикальной работы. В общем, не жалею, при оказии схожу еще.

Sheridan 08.10.2021 15:47

@Kairos , сколько часов и бюджет?

Kairos 08.10.2021 18:30

По 3 часа, стоимость каждого получилась около 2к
Занятия обычные, просил самого крутого инструктора категории В.
Хотя потом Ярема прокомментировал, что то, чем мы занимаемся, это тренировка карвинга, а не обычная. Но это уже лирика.

Sheridan 11.10.2021 09:15

Цитата:

Коментар від Kairos (Коментар 414651)
это тренировка карвинга, а не обычная. Но это уже лирика.

Я не понял (

Kairos 11.10.2021 11:01

У школы буковеля есть набор услуг - разовое занятие, комплекс занятий, школа карвинга..
Разная стоимость, разная политика ценообразования

Sheridan 11.10.2021 11:40

@Kairos, 3 часа 2к грн? а чо так дешево за карвинг-то?

Sheridan 19.02.2023 22:28

Валера Пасанецький. Головний блогер-інструктор Буковелю. Почав на фб рубріку #порадидлякарвінгу

Де перша, я не знаю. Ось друга:

"#порадидлякарвінгу №2
Нахил/«ПЕРЕКИДАННЯ» на початку повороту!

"Нам потрібно відпустити лижі від нашого тіла, щоб створити великий кут закантовки!"

🏆 Одним із ключових аспектів, щоб отримати великі кути, є справді «упасти», "лягти", "пірнути" всередину, на самому початку повороту. У цьому нам допоможе центробіжна сила. Перекидання на початку повороту означає, що гравітація змусить нас впасти всередину повороту, щоб отримати легке та раннє зачеплення кантів. Таким чином ми швидко створюємо кути закантовки і переміщуємо основу опори на зовнішню лижу. Після падіння також потрібно створити кути верхньою частиною тіла, щоб утримувати рівновагу на зовнішній лижі.
✊ Цьому сильному та цілеспрямованому руху всередину потрібно навчитися, і це дещо страшно, не звично, але повірте мені, це дійсно важливо для отримання найвищих кутів закантовки, пізніше в повороті.
😃 А Ви пробували "падати" на лижах?

Цей та багато інших моментів для крутого катання карвінговими поворотами, ми будемо детально вивчати на моїх курсах покращення техніки катання, деталі за посилання у профілі або в ПП"

Катає він отак: Facebook

Mik 20.02.2023 08:06

50/50

Sheridan 20.02.2023 10:09

@Mik, а хто так викладає на Буці?

Mik 20.02.2023 19:49

@Sheridan, В методиці нема перенесення ваги. Навіть казати про таке небажано.

Skyclub 28.02.2023 19:47

НАЙКРАЩИЙ Урок! ВСЕ по ПОЛИЧКАХ! Карвінг на ЛИЖАХ! ТЕхніка катання на лижах! Буковель 2023 - YouTube

хто може це прокоментувати?
це 2023 рік

Sheridan 28.02.2023 20:04

@Skyclub , бісить. Але я не спеціаліст по інструкторству взагалі. Може Корбен Даллас шось скаже

Mik 28.02.2023 21:33

@Skyclub, 401 спосіб.
Остап Бендер знал 400 относительно честных способов отъема денег у населения - YouTube

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:19.