![]() |
У темі 1 додатків
Я в щоці. Гортекс це тупо маркетинг
Gore-Tex is a Marketing Gimmick - YouTube Хоча мені норм. Бо Дайнезе актуальна вже давненько Вкладення 47120 |
@Sheridan, Гиги а де інші більш круті мембрани по типу SympaTex, Dermizax та інші:secret:?
От не повіриш, тільки позавчора заходив до мене клієнт (робив заміну BOA на своїх мото шкарах) який повністю був вдягнений в мото-шмот с GORE і ми з ним розмовляли з цього приводу, він казав нічого крім GORE вдягати не хоче. Я почав розповідати но клієнт був невблаганний)) Тож треба відкривати клюп лижних трендунів і вести трансляції на ютюб по усілякі технології які використовують в спорядженні :beer:)) |
@Kirill , скинь йому скрін, який я виклав )
Але я знову піщу від тебе, бро ❤️ |
Куртка himalay outdor купила в секонде за 380грн, заметила что местами промокает и сыпеться поровая мембрана.
Когда мембрана сыпеться то носить такую куртку или выбросить? Продают такую куртку даже за 2тыс. грн. на олх как новую(но она не новая) она тоже может посыпаться от старости? Или за 2тыс она лучше и все с ней ОК? |
380 грн то не ціна на нормальну річ... бувають свята у тих хто шарить, но то таке...
фліска, шкарпетки - коштують дорожче і її складно убити, куртку легше ушатати... Треба дивитись і юзати, ніхто вам віртуально не гарантує стану і крітеріів... Навіть новий стаф не весь врятує під дощем і льодом - довгий час, б/у так точно ... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:42. |