![]() |
Вибрали термобілизну італійського бренду, 60% шерсті. Що скажете, підійде для гір і катання?
ROZETKA | Термобелье реглан женский SPAIO Merino W02 S черный/серый. Цена, купить Термобелье реглан женский SPAIO Merino W02 S черный/серый в Киеве, Харькове, |
@VeraM, это не Спайо, а китайская подделка.
|
|
@VeraM, так чтоб долго не печатать, чем дороже - тем лучше. Но брать спорт, а не для дома )
|
Цитата:
|
Вчора, вже за традицією, в перший день зими пішов в гори – відкривати сезон зимових сходжень. Не дивлячись на гарну, сонячну погоду було доволі зимнувато, особливо в затінених місцях. Я йшов і роздумував про дорогу термобілизну, «правильний» одяг для зимових походів, високі гори і що ну його нах кудись зимою вище наших Карпат їхати.
Пригадав недавню тутешню дискусію про «не очень опытных восходителей» на 5900 в грудні. І тут мене осінило – так це ж Кіліманджаро! Акурат та висота і сезон сходжень грудень-березень. А ми собі Кавказ, Памір, Тянь-Шань уявляли :ROFL: |
Цитата:
В принципі, я такою думав про подібні гори, наприклад у Південній Америці. Але ж треба щоб туди ще якось пустили зараз. Але Ви абсолютно маєте рацію, Кіліманджаро - це найбільш ймовірна гора для цієї компанії. :agree: |
Цитата:
Від кількох знайомих, які їздили колись в Африку, чув що вони робили перед поїздкою щеплення від якихось "пакостей", поряд з якими Ковід не такий вже й страшний. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:05. |