![]() |
Детская горнолыжная одежда
власне,питання: а чи існує спеціалізований лижний одяг для наймолодших лижників від 1,5 до 4-х років типу термобілизни, спеціалізованих флісок і мембранних комбінезонів?і таких маленьких шоломчиків на їх світлі голови?
а то ми шукаємо комфорту для свого коханого тіла, а про комфорт для малечі, якій потіти і мокнути ,опановуючи лижки, - ні слова. батьки з досвідом,поділіться і ви! |
Цитата:
Візьму для прикладу ціни з каталогу минулого сезону 2008/2009 (на жаль, цього річний каталог до мене поки що не доїхав). Якісні дитячі речі продає французька мережа Go Sport - у їхньому асортименті є комбінезончики, куртки та штанці для дітей від 1 до 3-х років (виробництво Go Sport); куртка та штани - по 20 євро, комбінезон - 33 євро. Знов ж таки, комбінезончики, фліски, рукавички, шкарпетки (до 15 євро), куртки та штанці для дітей від 3 до 6-ти років - куртка 33 євро, штани 28 євро, комбінезон - 38 євро (Go Sport), куртка 115 євро, штани 75 євро (Degre 7). Для дітей від 6 до 16-ти - можна вибрати куртки, штани Go Sport (куртка - 24-.40-60 євро, штани - 30 євро, комбінезон - 38 євро), Quiksilver (куртка - 94-100 євро, штани - 75 євро), Roxy (куртка - 94-150 євро, штани - 75 євро), фліски Go Sport (18 євро), камізельки Go Sport (16 євро). Стосовно решти спорядження - черевики для найменшеньких від 40 євро (Head), шоломи від 13 євро, маски від 12 євро, лижки від 90 євро. Повторюю, це старі ціни, стосовно самого каталогу, то актуальні ціни та речі можна глянути на сайті Magasins de sport, articles et quipements sportifs GO SPORT. Ми брали кілька речей від Go Sport для дітей та для дорослих - речі хороші, добротні, свою ціну виправдовують. Думаю, що як не крути, а якісний одяг для своїх чад здебільшого прийдеться таки замовляти закордоном або перекуповувати б/в тут. |
Да, конечно существует :)
Мы покупаем в основном HellyHansen - у них есть отличные комбинезоны с мембраной 10000/10000 и "противоизносными" накладками из кордуры на коленях и попе. Куртки, флисы - все тоже есть. Еще много чего можно купить в сетях Decathlon и InterSport. Но это правда все касается Европы :) |
Принаймі в Києві, це зробити відносно легко .
Магазин Драйв Спорт досить часто попадаються гарні речі за відносно смішні ціни. Саме там купляли спочатку Династарівські а потім Лангі черевички, перші лижі Діностар, Шолом. Там же ж були куплені Лижні штани Obermeyer, фліс Spyder. В Скі Ренталі купувалась Craft івська термобілизна. Свого часу в стоковому саломоні було закуплено рукавичок на пару сезонів вперед. Час від часу трапляються цікаві і корисні речі в стоковому магазині Спортмастера на Оболоні шапочки, флісові кофточки, тощо. |
У темі 1 додатків
Есть есче хорошая термо одежда для детей Reima.
Здесь описание, что такое Reima; Reima Здесь сайт производителя; Reima | Home Мы нашей манюньке прикупили вот такой комбезик;Вкладення 3777 |
Куплю подростковые (для мальчика) сноубордические штаны (рост 152). тел 050 37 601 37
|
Цитата:
|
Дуже дякую за пораду! Зараз спробую.
|
Цитата:
|
ок! :) дякую ще раз!
|
Диковинная одежка
Я в поисках детской качественной горнолыжки.
Reima не предлагать:) Наткнулась на 3 удивительных бренда. Один Envy Swiss. Даже сайт есть их представительства в Украине. Детские штаны и куртки с мембранкой 15 000. Одно "но" - саму контору в Швейцарии я найти не могу:( Даже хуже. Нигде по Европе найти этот бренд не могу! Нигде, никто, ничего Envy не продает:) Цены какие-то совсем невысокие. Кто-то может что-то подсказать по этому бренду? Есть подозрение, что это "маде ин Малая Арнаутская":) Хотя, возможно, я просто не в курсе:) Второй и третий: Longboard (Франция) и Cacao (Италия). Там мембранки по 6 000. Цены типа Reima. Отзывов ноль. Кто-что знает об этих конторах? Но тут все официально - есть родные сайты и есть "мамки" во Франции и Италии. |
Envy это Чехи.
Обьединю твою тему с детской. Была где-то. Поищу. |
Из приветствия сайта:
"Приветствуем Вас на сайте. Компания Envy Sport - официальный представитель в Украине швейцарского бренда одежды Envy, и таких чешских брендов как 4Ever, Sporten." ....и красный швейцарский крестик вверху..... |
Цитата:
:D :: ENVY Sport Design Rebels :: History, як бачимо, розпочинали вони, як і більшість - з розповсюдження чужої продукції, TRESPASS, а вже потім почали випускати свою. |
Расскажу что знаю.
Envy все-таки чехи. Убедиться в этом можно заглянув сюда и сюда. :agree: Лекала у них хорошие, шьют качественно. Мембрана Siberium по водонепроницаемости дает честные цифры, проверено на себе, а вот с дышимостью привирают. Юзаю софтшелину ихнюю. По всем остальным параметрам вещь отличная, если б дышимость была на уровне - было бы супер, а так хорошая, красивая и качественно сшитая шмотка для города. :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:27. |