![]() |
Смієтесь...радите будь що запихнути в черевик...а ви спробуйте по сто днів на сезон їбашити в ботах кожного дня...були моменти, що по 8-10 годин за день...і жодного дискомфорту, або навіть потертості на ногах. Ви всі спортсмени, виступили і зняли бот, а ч в них живу, так що за будь який дякую, але ні))
|
Цитата:
Але Korben Dallas живе в них вже не перший сезон.... А шо Кирил не допоміг знайти? |
Цитата:
|
@ag74 ,300мм
Додано через 1 хвилину @@Rusja ,в мене вже так відірвалось, що в цьомі місці тисне в ногу(( Додано через 1 хвилину Цитата:
26.5 |
У темі 3 додатків
@Korben Dallas, От так
|
@Kirill, це ж кіло героїну
|
@Sheridan, два кіло
|
@Kirill, мені тоді теж візьми. Корбен, я б глянув секонди та олх
|
Цитата:
В Харкові б дав приміряти 2 пари. Одна Ланг WC десь 110 жостокості, друг укатив з країни, буде продавати... немаю поняття за скільки :unknown: можу спитати. (каже внутрі можуть бути усталі) Друга пара Россі САС 120, фрірайдні, там десь до 10 днів на нозі, в гори їх не брав, ссцяв шо жосткі на 10 часове катання, та вони мені трохи зависокі... Ці Лижні ботінки ATOMIC hawxam prime: 2 800 грн. - Лижі / сноуборди Винники на Olx мабуть будуть великі :No: Хто шукає - той знайде :friends: |
@Sheridan, то нові хедовскі боти. З Perfect FIT S з PRIMALOFT краще ніж любий вживаний атомік )
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:39. |