![]() |
@Lom , я давно хочу почати працювати з Intuition та Palau і навіть вже звʼязувався з ними і вони дуже позитивно відреагували і готови співпрацювати. Але йоб@ні кацапи як завжди все наламали!
|
Але мені мій попередній валянок таки більше ок...🤗
|
@Korben Dallas , то зрозуміло. Бо ти його вкатав;)
|
@Kirill , хедовський нижчий в підйомі і вужчий трохи...і тонший, але язик товщий. Думаю, що вкатаю і буде ок ;)
|
Цитата:
Щодо Інтуішн - дуже гут ідея, чув тільки позитивні відгуки. Навіть в тих тяжких випадках, коли кісточка випирає від плюсни і це реальна катастрофа. Нє, в мене нічого нікуди не випирає, але коли заведеш цю тему -я все рівно твій клієнт, якщо шо... |
Как раз стал обладателем Palau PRO WRAP MV. Пока только поскитурил в них 9 дней, без запекания, впечатление - восторг! По ноге сели хорошо, фиксация пятки отличная, качество изготовления супер, жесткость очень даже. На сайте у них не весь ассортимент, например моих лайнеров там нет, да и в любом случае лучше им писать. Я в письме описал свои проблемы и пожелания, мне в ответ написали несколько вариантов, из которых я и выбрал. Также palau могут кастомизировать любые свои продукты (мне предлагали стандартные all track wrap и Alpine DUAL FIT с изменением ширины подошвы) без увеличения стоимости. Ещё, во время добавления заказа в корзину, цена почему-то упала с 135 евро до 112, приятно же 🤗 и это при том, что интуишн находил только в районе 200$ 😱
Было бы очень круто видеть palau в Украине. Ну и самому поскорее домой вернуться |
Майже місяць в інших валянках...на схилах в середньому 8 годин кожен день. Ніхуя воно не тойво, пальці оніміли на обох ногах і права п'ятка бентежить. Валянки повинні бути оригінальними, або як повезе...))
|
@Korben Dallas , але ж вони є і воно є і це я хтів як найкращє.
|
Я знаю, Бро❤️
Додано через 2 хвилини Але мені воно не зайшло. Не просто ж так ми колись обрали для мене Atomic, а не Head ;) |
Цитата:
Скорлупа на дні катання :slalom: бо 130 то жорстоко, а валянки на обидва боти :unknown: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:16. |