![]() |
Цитата:
Вторік в лютому-березні в екрім стайлі (біля першого паркингу в районі нижньої станції першого витягу) можна було брати на тест драйв лижі топових моделей, троха дорожче, чим прокат, але воно того варто... правда, там в основному head - я брав CHIP 66, сказати що ловив майже оргазм від каталки - то майже нічого не сказати. Правда, пізніше вирішив що не потягну фінансово :-(. Цього сезону для колег розвідав прокат майже на вїзді в микуличин - десь метрів 800 від початку зі сторони яремче - називається чи то Говерла чи то Під Говерлою - так там є троха жорстких атоміків - по відчутях в діапазоні від 8 до 12 - і що головне - там наточені канти, що кажуть для прокатів не завжде типово... І ціни нижчі за буковельскі - може щось пошукати в тих точках... еланів ви там саме швидше не знайдете, все таки на надто поширена модель - але то таке - жорсткість лижі зможете оцінити. а, само собою зрозуміло - жорсткість бота має бути відповідна, десь в районі 90-100... яккщо бот буде мягкий - то толку від жорсткої лижі не буде ніякого... якщо замахнетися на тест чотирнадцятки - то бажано жорсткіше бот за сотню... |
Добрый день, помогите с выбором лыж, а то уже запутался читать отзывы.
Мои параметры рост - 190, вес -100. Новичок, два года назад начало получатся в Буковеле, но после не было времени, о чем конечно желею. Спортивный. Хочется что то более менее достойное. И для жены рост 170 вес 56, совсем новичок (иногда плужком балуется :)) Спасибо |
Watchkeeper, как насчёт Интерактивный помощник по выбору лыж | ГОРНЫЕ ЛЫЖИ ELAN
|
Цитата:
И еще, может конечно и не прав, но все таки на мой вес наверно нужно пожеще лыжи? Или я не прав? |
Смотри другие, нивапрос. Elan Amphibio 12 в ростовке 176 см тебе будут идеальны. И не перерастёшь ты их лет 8 как минимум. Разве что поменяешь на другие из-за морального устаревания модели :)
Добавлено через 1 час 9 минут Вот, например, шара! Продам: Elan SpeedWave 12, 2010 года, 176cm - Спорт Сток | Спортивная Биржа |
Б/у точно не хочу.
Помощник выдал Модель: 2013 elan waveflex 10 Модель: 2013 elan waveflex 8 Модель: 2013 elan eflex 6 eRise orange Модель: 2013 elan eflex 5 Что больше подойдет под мой вес? |
2 Watchkeeper,
Незнаю как, Вы, вводили парамерты в помошнике, но только мое мнение: НИЧЕГО. С такими физическими данными: только двойной титанал. ЗЫ Параметры, я б вводил - не новичек. С учетом на прогресс и не на один сезон. Добавлено через 2 минуты Мне выдал: elan amphibio waveflex 12 |
Цитата:
Вот смотрел Модель: 2013 elan amphibio 78 elan amphibio waveflex 12 описание Лыжи для экспертов карвинга и хорошо катающихся мужчин. Я пока не эксперт :) |
Цитата:
Думаю что поможет :) |
Рядовий, який не мріє стати .... ну хоча би капітаном, першим гине в битві.
Брати лижі, на яких легко кататися, це обрізати майбутнє вдосконалення техніки. На мою думку, лижку треба брати як мінімум на два кроки вперед, вона сама тебе змусить катати технічно і ти не помітиш як станеш експертом. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:39. |