Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Новости > Наши Отчёты > Отчёт: Халепа у Славську
Наши Отчёты глобальные мыcли по поводу и без. обязательно с фотками


Відповідь
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 14.10.2009, 14:23   #1 (посилання)
Кореспондент
Guest
 
Аватар для Кореспондент
 
Зараз:
Халепа у Славську

13 жовтня 9.30

Ранковий дощ у Славську плавно переходить у мокрий сніг. Радію як дитя. Телевізор казав сніг почне падати 14 жовтня в Карпатах, тому не очікую нічого особливого на сьогодні. Показують засніжену Швейцарію, тихо заздрю.

10.30

Іду на роботу, як на зло тут немає мого зимового взуття, а в літньому іти не дуже приємно. Ви колись ходили по снігу в в‘єтнамках? Жартую, але літні кросівки явно не для цієї погоди. По дорозі роблю пару фоток і відсилаю ммски в Київ, нехай заздрять.

14.00
На лижах не покатаєшся, але першу сніжку вже можна зліпити. На землі сніг тане, знаходю машину з хорошим сніговим укриттям, фотографую і відсилаю у Київ, нехай ще більше заздрять. Шкода, що не знайшлося часу зарядити нормальний фотоапарат і він лежить без діла. Друзі передзвонюють питають коли відкриють підйомники, от дивні.

17.00
По кількості білого на вулиці можна сказати, що вже зима, а сніг ще падає справжнім снігопадом. Вдома обірвався провід, впав бабі на грядки. Відповідно там нема світла, нема куди спішити.

18.00
В напрямку нашого дому поїхала пожарка. Не до нас, але все одно якось не приємно.

19.30
В офісі відключилось світло. Пишу з танка. Коли маєш заряджений акумулятор в ноутбуці почуваєш себе людиною. У dial-up від Укртелеком є значна перевага, він працює незалежно від світла. Враховуючи здохший один телефон і здихаючий інший починаєш цінувати Інтернет і цей примарний зв‘язок з цівілізацією ще більше.

20.00
Потоптавши сніг на вулиці (в офісі все одно нема що робити) згадую всі новини про негоду в селах, обірвані дроти и таке інше, якось тоді не сильно переживаеш, воно все далеко и не з нами. Вони там в селах звикли до проблем. Коли це відбувається з тобою, у голову лізуть нехороші апокаліптичні думки.

20.00
Палимо свічки з різдвяних композицій. Красиво. А сніг ще валить. Завтра купа роботи, мені потрібна електрика! Залишилась 1 година акумулятора, буду берегти. Коли цей клятий снігопад закінчиться?
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 15.10.2009, 12:03   #2 (посилання)
Кореспондент
Guest
 
Аватар для Кореспондент
 
Зараз:
Халепа у Славську продовження

14 жовтня 2009

Ніч пережили. На ранок ситуація така: температура -1, падає сніг, шар близько 50 см, світла нема, місцевого телефонного зв‘язку нема. І це не тільки в Славську, а в усьому Сколівському районі, включаючи саме Сколе. Багато обірваних дротів не дають надії на швидку появу електрики.

Від учора не ходять ні електрички, ні швидкі поїзди. Цікаво, в районі збереглися дизелі?
Уявляю стан людей, які їхали залізницею. Сидиш у затишному вагоні, читаєш газетку, знаходишся у такій собі капсулі безпеки. І раптом, капсула зупиняється, світло гасне, тепло невпинно тікає, а ти, хіба що можеш тікати у чисте поле, по коліно снігу без натяку на будь-яке джерело світла. Нічого так ситуація, особливо, я це поїзд №81, Чоп – Київ, і ти їдеш з теплого Ужгорода полюбувалися бабиним літом у Києві у легкій вітровці.

Якщо надумали їхати у Славське на відкриття сезону, раджу добиратись машинами. І не забудьте з собою ліхтарики. До речі, в наступних репортажах чекайте на новини про будівництво нової дороги.

Вдома знайшовся заряджений фотоапарат, коли повернеться Інтернет, порадую вас картинками апокаліптичної зими у жовтні.

А я тим часом, палю пічку дровами. Розумію, що мої параноідальні думки про незалежні джерела електроенергії таки мають сенс.

Люди добрі, подивіться в Інтернеті, скільки коштує невеличка дизель електростанція?

Кореспондент зі Славська
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 16.10.2009, 14:48   #3 (посилання)
Кореспондент
Guest
 
Аватар для Кореспондент
 
Зараз:
Халепа у Славську день 4

Зазирніть до альбомів, подивіться на сніг.
Перший шок пройшов, люди подіставали зимовий одяг, накупили свічок, готують лижі до прокату. Хто б міг подумати, що сніг для Славська може стати проблемою? Але виявляється сніг при температурі повітря 0 градусів, може накоїти неабиякої біди. Лінії електропередач ремонтують. Ті будинки, які ближче до залізниці вже мають світло, які далі ще ні. Ремонтні роботи будуть іти довго, бо пошкоджень дуже багато. Інші села, такі як Тухля, Волосянка досі сидять без світла.
Залізничний рух відновлений не повністю, з 9 ранку до 6 вечора поїзда не ходять. В Славську незвично тихо. Поїзд №100, який відходить зі Славська в 18.39 здається відмінений, квитки на нього не продають. Поїзд №81 і 8 рухаються без змін.
Сніг продовжує падати, температура коливається біля 0 градусів.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Відповідь Головна  Новi  Вгору 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 
Параметри теми Пошук у темі
Пошук у темі:

Розширений пошук

Ваші права у розділі

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today125308632 (76%)6 (14%)4 (10%)
Yesterday02315396197 (63%)42 (27%)14 (9%)
Month94914749259082894 (61%)1696 (36%)163 (3%)