Продам легендарні ELAN M1111 Quad one, 184cm (r 20.3) 161/121/141. + кріплення Elan (Tirolia) 14.
Сніг бачили декілька разів в минулому сезоні. Скользяк в нормі. Ціна питання 650 $.
Продам Rossignol Scratch BC 182cm radius 21.3m 122-90-115. Повністю нові, без кріплень. Ціна 1200 грн.
Обговорювати можна тут або по тел. 0673420266 Андрій.
На рахунок Россі, то продає мій товариш і неправильно мені пояснив. То є Scratch Sprayer BC 2005 року. Білого кольору. Повністю нові.
Добавляю фотки М1111. Скользяк найближчим часом відвожу на сервіс, зараз хворий дома сиджу.
Снаряга: Здоровым спорт не нужен ,а больным он вреден (С)
[QUOTE]
Цитата:
Продам легендарні ELAN M1111 Quad one, 184cm (r 20.3) 161/121/141. + кріплення Elan (Tirolia) 14.
И хочется и колется и мама не велит.Со вчерашнего вечера хожу облизываюсь на лыжики,дедушку Гугля совсем замучал перечитал все отзывы русские, буржуйские все заглотил.На выходе только больше запутался,вроде как пришел к выводу без личных тестовых впечетлений брать стремно.Может где пересечемся в будущем сезоне буду просить потестить
И хочется и колется и мама не велит.Со вчерашнего вечера хожу облизываюсь на лыжики,дедушку Гугля совсем замучал перечитал все отзывы русские, буржуйские все заглотил.На выходе только больше запутался,вроде как пришел к выводу без личных тестовых впечетлений брать стремно.Может где пересечемся в будущем сезоне буду просить потестить
По своїх враженнях: в пухляку - само собою, анріал! Пливеш як на кораблі, фантастична стійкість на швидкості і маневреність. А от на розбитій трасі (Драгобрат) думав, що будуть ніякі. Але вразила проходимість горбів без жодних вібрацій носків, стійкість на швидкості при проходженні в повороті тих самих горбів і льоду. Я б їх не продавав, але криза заставляє!
До сезону вже може й треба буде іншого власника просити тестити.