так сталось, що тимчасово став співвласником декількох квадратних сантиметрів у віп проході на любому витягу курорту №1.
типу "візьму в аренду 1 метр пограничної смуги"
у зв'язку з тим, що самостійно осилити систематичне пресування своєї тушки через турнікет вищезазначеного проходу не можу,
пропоную спробувати сумісними зусиллями, довести курорт №1 до банкуртства, шляхом непокупки у них абонементів на каталку.
натомість особисте vip катання ви можете забезпечити собі шляхом викупу в мене на необхідну кількість днів права оренди вищезазначених "декількох квадратних сантиметрів у віп проході на любому витягу курорту №1. "
тобто, ви оплочуєте стільки днів, скільки маєте бажання кататись. один, один через один, тільки один день в тиждень, або ........ варіантів безліч.
головне : вартість одного дня каталки з віп проходом (тобто без черги) дорівнює вартості абонементу купленому до 8:59. без черги, без дуже раннього підйому, без остраху - не встигнути до завершення акціїї.
абонементи завжди поруч, в крайній хаті селища микуличів, доречі там ви можете і заночувати, попаритись в сауні, скоштувати смачну вечерю, ну і ...
доведем коломойського до банкрутства?
я переконаний що ні
, але спробувати можна?