Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2013 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/10862-bukovel-sezon-2013-a.html)

Iaroslav 06.12.2012 09:59

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 184028)
а в чем проблема собственно? распечатал на принтере дома бумагу, взял жилетку с авто аптечки и в путь.. не на черные конечно, или что-то не так?

почитай проект порядка получения разрешения на катание с близким родствеником:
1. В день проведення заняття Ви разом з учнями приходите у відділення гірськолижної школи “Буковель” (5-й поверх паркінгу №2) з 9:00 до 16:00, де Вам протягом 10-15 хвилин буде видано дозвіл на навчання. Для економії часу Ви можете попередньо заповнити анкету на сайті Bukovel Ski School (анкета нижче).

У відділенні школи:
•• Вас ознайомлять з правилами безпечної поведінки на схилах під час проведення навчання,
•• визначать найбільш комфортний час початку та закінчення заняття,
•• визначать найбільш підходящий схил та № траси, згідно рівня катання учнів,
•• нададуть манішку та роздрукований дозвіл на проведення навчання.

З собою необхідно мати документ, який підтверджує особу (паспорт, водійські права та ін.).

2. Додатково людині, яка проводить навчання, надається манішка гірськолижної школи “Буковель” (на період заняття), вартість завдатку за манішку становить 100 грн (завдаток повертається після закінчення заняття).

3. Отримавши дозвіл та манішку, Ви можете приступати до проведення заняття.

4. Під час проведення заняття необхідно вдягнути манішку та мати з собою дозвіл.

5. По закінченню заняття дозвіл та манішка здаються в гірськолижну школу, а завдаток повертається.

Дозвіл на проведення занять надається у відділенні гірськолижної школи “Буковель”, що знаходиться на 5-му поверсі паркінгу №2.

Lom 06.12.2012 10:00

Цитата:

Коментар від enigmus (Коментар 184025)
хочеш вчити іди на окрему трасу, нарпиклад, 7, 14

enigmus, а трохи проаналізувати момент? :) Ну прикинь, навіщо буковельській школі ці обмеження? Явно для того, щоб всі вчились тільки там, щоб не було найменшої можливості вибору, щоб навіть самий ніякий "інструктор" приносив хозяїну копієчку. Де "працюють" ці "спеціалісти"? Правильно, на 7 і 14. А тепер уяви, що тут же катає з дитиною Skyclub :) Ну ким треба бути, щоб не побачити різницю? :) Ну хто захоче брати за дикі гроші "інструктора", який в порівнянні навіть збоку не валявся? Піпл не такий дурний, як комусь хочеться :)

Skyclub, а фиг тебе, а не всезезонную жилетку:) Ты ж ходячая ездячая антиреклама букошколы!. Я, впрочем, тоже. :friends: Причем молча, достаточно пол-часика публично позаниматься обучением.

igrus 06.12.2012 10:03

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 184032)
немає нанесено лого Буковельської школи

да не думаю, что дойдет до такого. то ж говорили об упрощении процедуры. я вот тоже считаю, что если уж и привез новичка (а на склоне видно кто делает первые азы) для обучения, то и выделить его жилеткой светоотражающей не составит труда. отделение плохо катающих, как местом и цветом, считаю правильным. ну и обучателя (отвечающего за новичка в письменном виде)очень нужная идея. если уж и привез плохо катающего и хочешь сэкономить на инструкторе, то и ответ держи перед всеми отдыхающими

Wilson Payne 06.12.2012 10:15

а что, туда еще кто-то ездит?

Додано через 54 секунди

ах да, ломы и олени

igrus 06.12.2012 10:15

Iaroslav, я не буду спорить на эту тему, буду поступать по правилам и добиваться того, чтобы эти правила выполняли все. только вот не стуча по клаве, а на не посредственно на склоне.
идея отчуждения от масс доморощенных новичков и отвечающих за них преподавателей - идея правильная и своевременная. на буковеле пока тесно, и, пока, нет конкурента..
если какой-то процент недовольных не приедет, я лично очень обрадуюсь :pardon:

vcter 06.12.2012 10:18

Этого правила нет на официальном сайте ГК "Буковель", значит нет и правила как токового.

igrus 06.12.2012 10:20

Цитата:

Коментар від Wilson Payne (Коментар 184041)
ах да, ломы и олени

если ты не ездишь в буковель! какого хрена ты сюда пишешь!!!?

Wilson Payne 06.12.2012 10:29

igrus, easy, man ))

igrus 06.12.2012 10:31

Цитата:

Коментар від Wilson Payne (Коментар 184051)
igrus, easy, man ))

сорри, я не силен в английском :unknown:

nep4uk 06.12.2012 10:52

Фотки залиті 22 хв тому. Хтось може підтвердити що це сьогоднішні? оО
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...01237686_o.jpg

PostScriptum 06.12.2012 11:00

Цитата:

Коментар від Lom (Коментар 183966)
непонятно кем и как много лет ношенные красные штаны.

Красными штанами навеяло: а вот если администрация Буковеля введет правило всем посетителям носить цаки, делать два раза "ку" при встрече с инструктором и ежедневно молиться за здравие господина БеНе, сколько найдется пацаков, которые согласятся с этими нововведениями?
А чё? Цак в носу предупреждает окружающих, что рядом находится лыжебордер - следовательно, повышается безопасность катания. Два раза "ку" - элементарная вежливость, европейскость. Молитва за здравие Бени - дык, пацан пришел к успеху, подарил нам это чудо горнолыжной мысли, имеет право требовать.
:wink:

ANNDY 06.12.2012 11:11

Цитата:

Коментар від Wolf (Коментар 183935)
Хотів їхати в грудні на бук з дівчиною, яка ще ніколи не стояла на лижах, поставити і навчити плуг на 7 трасі...тепер не знаю шо робити, а як домахаються і настрій спортять? А я тіп нєрвний із загостреним почуттям справедливості..хіба день пропаде....лижі мають приносити радість і свободу..

...що тут порадити : доведеться ЖЕНИТИСЬ :mosking: Тоді Лижі точно принесуть радість ; на рахунок свободи - то вже лотерейка :wink:.....

enigmus 06.12.2012 11:14

Цитата:

Коментар від ANNDY (Коментар 184072)
доведеться ЖЕНИТИСЬ Тоді Лижі точно принесуть радість ; на рахунок свободи - то вже лотерейка .....

Свободи - то дійсно лотерея, а от тещу так стопудово :)
П.С, сорі за флуд, не втримався від комента

Iaroslav 06.12.2012 11:17

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 184044)
Iaroslav,
идея отчуждения от масс доморощенных новичков и отвечающих за них преподавателей - идея правильная и своевременная. на буковеле пока тесно, и, пока, нет конкурента..

речь не только про новичков а вобще любое обучение в частности скайклубу прийдеться это делать для подсказок своей дочери.

PostScriptum 06.12.2012 11:18

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 184044)

Если какой-то (весьма значительный) процент недовольных новыми правилами новичков не приедет, руководство Буковеля не обрадуется...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:21.