Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2013 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/10862-bukovel-sezon-2013-a.html)

Инструктор 09.12.2012 11:23

Цитата:

Коментар від mapaha21 (Коментар 184714)
А на европейских горнолыжных курортах такие правила тоже применяют?

На европейских курортах, такого нет. И та же школа Буковеля может провести там занятия. Зайдите в раздел Украинские горнолыжные школы и посмотрите сколько там предложений, об обучении с выездом в Европу. Про службу безопасности школы, это вообще нонсенс. Видно один человек который создал эту службу безопасности, боится за свою шкуру, или у него мания величия. Своя, личная служба безопасности.

P.S Почему приняты такие жесткие меры на буковеле, все просто. Если туда зайдут другие школы, то школа буковеля обанкротится ИМХО.

Ihor 09.12.2012 13:18

Як трохи писав раніше, мій колега планував вчора свою колєжанку ставити на лижі якраз на 8 число. Навіть заявку через сайт школи зробив, здається в четвер. Ніякого підтвердження на мило не прийшло...
8 числа по приїзду вирішили, що нема натхнення іти в ту школу реєструватися. Пішли на схил. Почав (колега) ставити школярку на лижі, ніхто процесом не цікавився і ніц не запитував, хоча то дійство іноді проходило за пару метрів від скупчень інструкторів. Правда, мій колега теж не дуже схожий на "сірого" інструктора... Возився він з нею цілий день.. Я його підміняв десь на годину, бо хлопака теж трохи хотів покатати, ну в мене напевно на сіряка схожість дещо вища, але елементи різниці теж присутні :-). Теж ніхто з буковельчан інтересу до того процесу не проявляв..

Школярка на кінець дня досить непогано поїхала, як для першоденки - впевнений плуг + одиночний майже різаний поворот.. Стійка майже правильна, принаймні відсутність елементів пози встаючої з унітазу, явних х-колін теж ніби вдалося уникнути.. Школярка каже , шо довольна, аки слон...
На схилах інструкторів троха було, клієнтури їх теж. Інструктори спостерігалися різні - як цілком нормальні до відверто ніяких. Піплу в легандарних манішках не спостерігалося.

Skyclub 09.12.2012 15:20

Просто люди в черном еще не вышли на работу:pleasantry:

Вообще загадка-набирают людей с улицы "ассистентами" инструктора-значит инструкторов не хватает, тогда зачем такая боязнь, что кто-то кого-то подучит мимо кассы:unknown:

mapaha21 09.12.2012 16:34

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 184862)
Вообще загадка-набирают людей с улицы "ассистентами" инструктора-значит инструкторов не хватает, тогда зачем такая боязнь, что кто-то кого-то подучит мимо кассы

Так ведь никто учеников не уводит из под кассы, а если люди учатся у других, то пускай бы искали причину своих недостатков.

Ыгорёшка 09.12.2012 21:38

Эт, что получается, если я своего друга буду учить ставать на доску, то у меня у самого могут борд отнять?

Wolf 09.12.2012 22:17

Якщо будеш в червоній маніжці - борд не віднімуть...
хоча всяке може бути...:crazy:

Инструктор 09.12.2012 22:23

Есть идея. Посмотреть какие манишки будет выдавать буковель и сделать себе такую на стороне.:)

mapaha21 09.12.2012 22:45

Цитата:

Коментар від Lom (Коментар 184097)
А если взять и учинить типа флеш-моб

Мне кажется неплохая идея если ещё и привлечь СМИ.

n0name 10.12.2012 13:54

Может кто подскажет во сколько начинают ездить маршрутки с Ивано-Франковска на Буковель(Ясыня)
Спасибо!

jurabike 10.12.2012 14:03

2 всі обіжені на буковель :
куплю скі-паси на рази

2 дуже обіжені і озлоблені :
куплю скі-паси дешево

пи.си. дітям треба )

jack 10.12.2012 14:16

Цитата:

Коментар від Инструктор (Коментар 184570)
Еще один прикол. Есть еще такое понятие на Буковеле, как служба безопасности школы. Одна из функций, надзор за инструкторами. Вторая, отлов серых инструкторов. Все просто, каждому инструктору дается номер телефона, и за сдачу серого инструктора, полагается неплохая премия. Эти не блокируют скипасс, они просто забирают лыжи. И фиг докажешь что ты не верблюд. С боксерами и борцами много не поспоришь.

На счет хороших инструкторов, они есть, но их мало. Заветный пароль"Повышение" вам дадут хорошего инструктора :)

Цитата:

Коментар від Инструктор (Коментар 184570)
Еще один прикол. Есть еще такое понятие на Буковеле, как служба безопасности школы.

:good: А чи можна у цієї служби замовить стеження за подругою і за її інструктором чи бодай вона не зраджує мені десь там на схилах ? і чи видають тій службі якісь патики резинові чи може газ якийсь ? бо вона в мене трохи не передбачувана.

jurabike 10.12.2012 14:40

ну і поки народ мусолить недоліки школи чи курорту відпишусь за неділю. Після святкування відкриття не мав сили вийти на схил в 8.30. Але це було на добре. Тому що канатчики почали готовити викоти з підйомника і полили їх водою. Не знаю для чого , може щоб на льод сніг ловись добре , або щоінше. Але всі хто сходив з крісла просто валились з ніг. Кажуть що потім скі-пасами та патичками зчищали лід з скользячки. Десь біля 9-ї проснувсь , випив ка кави , виглянув в вікно і побачив свіжак. Сніг сипав всю ніч - нападало. Дехто на інших форумах пише що було того свіжака усі 30 см , але я думаю що молодь просто любить приписати. Ну типу розмір має значення. Було конкретних 15 см пухляска. Це , звичайно, не канадські 1-2 м, але також не лід. На двійці по-під ліс було прекрасно, чайники туди не суваються , унітазні гонщегі також зневажливо ігнорують тотой керунок. То що треба ... Не встиг я раз там зїхати як побачив зграю конкурентів. Усі на широких-прешироких нартах, з ранцями, в яскравих убьорах. Ну , думаю, треба гнати їх з мого поля. Йду , думаю, скажу шо тут не можна вчити один одного. І лиш хотів то їм мовити як вони ,відоу, злякавшись гайнули долів. І так гайнули , що чисто попортили мій пухляк. Я кинувсь за ними. Доганяючи одного лижника, я почав його пізнавати по стилю катання. Таким стилем катає лише Ленка , таки догнав , привітавсь. Побачив шо там Джуні , Рио, ну всі свої і не став їх проганяти . А чи мені жєль того поля ? Ше нападе. Ну й катати разом було весело. Пробував навіть на першій лісом але природнього снігу ще мало, рано туди. Потім підїхали Катеринка та Іван, попили разом чайку. Ще один спуск і відчув що ноги не тримають. Ну чисто загубив фізуху за літо, не присідав...
Але якось навіть не вирілось, що лише другий день сезону , а краї трас вже просто казкові.
Всім хорошого сезону .

Rio 10.12.2012 14:56

Да. Вчера был день фрирайд-дурбэцало-колыбинга на Буковели.
Группа на широких лыжах раскатала в хлам весь край двойки. Голубоглазая словила бревно. Я словил...сам так и не понял что и сделал самую эффектную уборочку дня с фронтфлипом и пролетом метров 5-7 :) . Потом вся банда поехала покорять семерку(?...я не сильно разбираюсь в номерах). Сверху трассы у всех начался мандраж от крутости горки и количества пухлого. Джуни подготовил Авалунг и включил бипер. Восемь человек на широких лыжах проехало часть трассы в агрессивном плуге. Потом был коньковый бег в пухляке и в конце концов немного катания в свиче :) . Злая трасса короче.:D
Начиная с первых спусков начал видеть знакомые лица. Валеры из Черновцов, Юрабайк, Пер4ик, Катеринка. С некоторыми даже удалось покатать. Как для второго дня открытия сезона было круто.
З.Ы. Я первый раз на Буке побывал:crazy:
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...22717051_n.jpg
Фото: Юрабайк

jurabike 10.12.2012 15:06

ааа, то ви проїзд сімки в Швейку підливали ? До речі , на ній добре працювати . Над кантами, свічем та іншим . Якось спробуй її всю в свічі пройти .)

vcter 10.12.2012 15:08

Обидно, что начинающих называют унитазниками...
Я тоже начинающий и еще не научился ездить карвиноговой техникой.
Пока только паралельное ведение лиж с проскальзывающими поворотами и стойка "унитазника" и всеравно тянет на красные спуски.
Так быстрее научишься. Всеравно обидно за такие названия.
все такими были.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:00.