![]() |
Цитата:
P.S Почему приняты такие жесткие меры на буковеле, все просто. Если туда зайдут другие школы, то школа буковеля обанкротится ИМХО. |
Як трохи писав раніше, мій колега планував вчора свою колєжанку ставити на лижі якраз на 8 число. Навіть заявку через сайт школи зробив, здається в четвер. Ніякого підтвердження на мило не прийшло...
8 числа по приїзду вирішили, що нема натхнення іти в ту школу реєструватися. Пішли на схил. Почав (колега) ставити школярку на лижі, ніхто процесом не цікавився і ніц не запитував, хоча то дійство іноді проходило за пару метрів від скупчень інструкторів. Правда, мій колега теж не дуже схожий на "сірого" інструктора... Возився він з нею цілий день.. Я його підміняв десь на годину, бо хлопака теж трохи хотів покатати, ну в мене напевно на сіряка схожість дещо вища, але елементи різниці теж присутні :-). Теж ніхто з буковельчан інтересу до того процесу не проявляв.. Школярка на кінець дня досить непогано поїхала, як для першоденки - впевнений плуг + одиночний майже різаний поворот.. Стійка майже правильна, принаймні відсутність елементів пози встаючої з унітазу, явних х-колін теж ніби вдалося уникнути.. Школярка каже , шо довольна, аки слон... На схилах інструкторів троха було, клієнтури їх теж. Інструктори спостерігалися різні - як цілком нормальні до відверто ніяких. Піплу в легандарних манішках не спостерігалося. |
Просто люди в черном еще не вышли на работу:pleasantry:
Вообще загадка-набирают людей с улицы "ассистентами" инструктора-значит инструкторов не хватает, тогда зачем такая боязнь, что кто-то кого-то подучит мимо кассы:unknown: |
Цитата:
|
Эт, что получается, если я своего друга буду учить ставать на доску, то у меня у самого могут борд отнять?
|
Якщо будеш в червоній маніжці - борд не віднімуть...
хоча всяке може бути...:crazy: |
Есть идея. Посмотреть какие манишки будет выдавать буковель и сделать себе такую на стороне.:)
|
Цитата:
|
Может кто подскажет во сколько начинают ездить маршрутки с Ивано-Франковска на Буковель(Ясыня)
Спасибо! |
2 всі обіжені на буковель :
куплю скі-паси на рази 2 дуже обіжені і озлоблені : куплю скі-паси дешево пи.си. дітям треба ) |
Цитата:
Цитата:
|
ну і поки народ мусолить недоліки школи чи курорту відпишусь за неділю. Після святкування відкриття не мав сили вийти на схил в 8.30. Але це було на добре. Тому що канатчики почали готовити викоти з підйомника і полили їх водою. Не знаю для чого , може щоб на льод сніг ловись добре , або щоінше. Але всі хто сходив з крісла просто валились з ніг. Кажуть що потім скі-пасами та патичками зчищали лід з скользячки. Десь біля 9-ї проснувсь , випив ка кави , виглянув в вікно і побачив свіжак. Сніг сипав всю ніч - нападало. Дехто на інших форумах пише що було того свіжака усі 30 см , але я думаю що молодь просто любить приписати. Ну типу розмір має значення. Було конкретних 15 см пухляска. Це , звичайно, не канадські 1-2 м, але також не лід. На двійці по-під ліс було прекрасно, чайники туди не суваються , унітазні гонщегі також зневажливо ігнорують тотой керунок. То що треба ... Не встиг я раз там зїхати як побачив зграю конкурентів. Усі на широких-прешироких нартах, з ранцями, в яскравих убьорах. Ну , думаю, треба гнати їх з мого поля. Йду , думаю, скажу шо тут не можна вчити один одного. І лиш хотів то їм мовити як вони ,відоу, злякавшись гайнули долів. І так гайнули , що чисто попортили мій пухляк. Я кинувсь за ними. Доганяючи одного лижника, я почав його пізнавати по стилю катання. Таким стилем катає лише Ленка , таки догнав , привітавсь. Побачив шо там Джуні , Рио, ну всі свої і не став їх проганяти . А чи мені жєль того поля ? Ше нападе. Ну й катати разом було весело. Пробував навіть на першій лісом але природнього снігу ще мало, рано туди. Потім підїхали Катеринка та Іван, попили разом чайку. Ще один спуск і відчув що ноги не тримають. Ну чисто загубив фізуху за літо, не присідав...
Але якось навіть не вирілось, що лише другий день сезону , а краї трас вже просто казкові. Всім хорошого сезону . |
Да. Вчера был день фрирайд-дурбэцало-колыбинга на Буковели.
Группа на широких лыжах раскатала в хлам весь край двойки. Голубоглазая словила бревно. Я словил...сам так и не понял что и сделал самую эффектную уборочку дня с фронтфлипом и пролетом метров 5-7 :) . Потом вся банда поехала покорять семерку(?...я не сильно разбираюсь в номерах). Сверху трассы у всех начался мандраж от крутости горки и количества пухлого. Джуни подготовил Авалунг и включил бипер. Восемь человек на широких лыжах проехало часть трассы в агрессивном плуге. Потом был коньковый бег в пухляке и в конце концов немного катания в свиче :) . Злая трасса короче.:D Начиная с первых спусков начал видеть знакомые лица. Валеры из Черновцов, Юрабайк, Пер4ик, Катеринка. С некоторыми даже удалось покатать. Как для второго дня открытия сезона было круто. З.Ы. Я первый раз на Буке побывал:crazy: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...22717051_n.jpg Фото: Юрабайк |
ааа, то ви проїзд сімки в Швейку підливали ? До речі , на ній добре працювати . Над кантами, свічем та іншим . Якось спробуй її всю в свічі пройти .)
|
Обидно, что начинающих называют унитазниками...
Я тоже начинающий и еще не научился ездить карвиноговой техникой. Пока только паралельное ведение лиж с проскальзывающими поворотами и стойка "унитазника" и всеравно тянет на красные спуски. Так быстрее научишься. Всеравно обидно за такие названия. все такими были. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:00. |