Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
05.12.2012, 22:53
|
#171 (посилання)
|
анти-лом.
Зараз: поза форумом
Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
|
ээээ.... Уважаемые коллеги, даже не знаю как бы это покорректнее.... Вам не кажется вся эта процедура несколько, ну, унизительной? Какой такой бениной мамы вы должны спрашивать чьего-то аж высочайшего разрешения, еще и в письменной форме с паспортными данными, чтобы поделится с своими друзьями своими знаниями бесплатно то есть даром? Какое чье псячье дело, кто это с Вами и насколько родственник? Это как, не Ваша голова и не Ваши умения, кто вам среди тут хозяин? Если это роняет в дрэк авторитет никакого местного инструктора, это Ваша проблема? Вы шо тут, в гостях бедный родственник? На подъемник на шару проходите? Вам это за так услугу делают? Блин, та за вас какой-то шлимазл даже решает, что вам одеть поверх куртки, и снимать нельзя, причем за ваши деньги! Не хватает только клеймо на лоб, сапог лизнуть и денег за это дать, побольше? Елки-палки, ну хоть Чехова пролистайте, не зря "по капле выдавливать из себя раба" рекомендовал.... Имейте хоть каплю уважения к себе!
Уффф... пардон, вырвалось. Может, я и не прав. Имхо, конечно. Но одним из поводов отказать любезному предложению поработать очередной сезон для Буковеля, стала необходимость арендовать (!) и юзать непонятно кем и как много лет ношенные красные штаны. Пардон, но нет.
|
|
|
|
+
Wolf, Rio, Влад2010, kvitkar, Pivoman, PostScriptum, vorigg, enigmus, dudunyk, MIC, Skyclub, Bob_Kneissl, Niroman, Sashko, Natusik, vitalik0303, Paradox, berezka, _Atom_, Igorco, badi.stryj
:)
Severin |
05.12.2012, 22:57
|
#172 (посилання)
|
Давно на форуме
|
В загальному в принципі згідний, ідея піти на уступки пропала після прочитання вашого поста))
|
|
|
06.12.2012, 01:23
|
#173 (посилання)
|
теоретик detected
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
Lom, в загальному Ви напевно маєте рацію, особливо в частині червоних штанів..
в плані ж "заявки" на навчання друзів... тут не все так однозначно, з вашими емоціями ніби згоден... але Ви ж прекрасно знаєте аргумент буку на цю тему - типу оснастіть свою гірку і там встановлюйте свої правила... а абонент - то типу ліцензія на каталку, а не на навчання... така постановка питання не подобається, але що в заперечення сказати (не емоції я маю на увазі)?
Повірте, я би може б восьмого числа своїх піонерів завіз би в Мигово, тим більше відстань майже одинакова, але от незадача - в Буці 8 числа траси працюватимуть, а в Мигово - маю підозру, що ні :-(...
Що тут робити? напевно максимально піарити усіма доступними методами тезу, що такою політикою букошкола завдає збитку самому Буковелю, відлякуючи певний процент потенційних майбутніх клієнтів.. ТОму що частина в схожій ситуації таки дась перевагу почекати на Мигово, на відміну від нашої компашки... Тойво, вода точить камінь.. а емоції в даній ситуації - толку мало, хіба шо на душі легше стане...
Ше третій варіант - тому ж Мигово робити ефективну систему осніження, яка зможе потягатися з Буком в плані термінів... Але це все таки питання не катальщиків... Їм лишається лише чекати, коли в Бука буде більш-менш рівнозначний конкурент...
|
|
|
06.12.2012, 02:32
|
#174 (посилання)
|
анти-лом.
Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
|
Ihor, цікаво те, що такі дивні і принизливі вимоги декларує аж ніяк не власник гірки)) Нехай голова пухне за збитки від безграмотного маркетингу у відповідної структури Буковелю. А піарити, перепрошую, не наша справа, тим більше на громадських засадах. Не знаю, як Вас, мене мало цікавить фінансовий стан власників курорту і щось робити навіть в думках немає)). Але я, як і кожен, маю повне право проголосувати за це нововведення - грошима в касу курорту + біготнею по якихось командирах + розголошенням своїх і чужих приватних даних + клеймом в вигляді орендованої манішки, або ж дулею в повньому об’ємі.
Була таки ідея взяти автобус і корпортивно скочити на день відкрити сезон, з дружинами і дітьми. Багато хто із компанії - професійні інструктори з відповідними сертифікатами різних категорій - українськими, російськими, словацькими. Техніка візуально сильно відрізняється від середнього відпочиваючого і тим паче від інструктора, що вперше в житті побачив лижі на тому тижні. Штатний вертухай таке побачить за версту з заплющеними очима. Але доводити комусь, що ми просто катаємось, а не навчаемо, немає найменшого бажання. Більше того, якщо якийсь поц спробує мені вказувати, що я можу сказати або показати своїй дитині, в когось спухне око)) Навіщо провокувати конфлікти? Відбій, чекаємо, коли застріляють сніг в другому місці з адекватним керівництвом. А в цьому - законно заслужена дуля, самі хотіли.
В Мигово на 8 число схил готовий однозначно не буде. Снігові системи нічим не гірші, навпаки в Мигово легше - менші об’єми. Різниця в мікрокліматі. Гармати зараз, напевне, вже працюють. Думаю, днів кілька - максимум 10, або скорше, якщо вдень буде стабільний мінус, і все буде гут.
|
|
|
06.12.2012, 09:15
|
#175 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon CrossMaxx 700
|
Читав і не зміг втриматись, щоб не висловити свою долю обурення.
Я чесно кажучи також трохи не розумію політики лижної школи Буковель.
Вчать так як вчать (можливо так попалось моїй дружині, але за 2-ві години плужок і то карявий, після чого на Тростяні інструктор за годину навчив їхати плугом).
Хочеш проводити навчання сам іди "реєструйся", крім того вдягай червоні штани дяді Санта-клауса, мені здається що це обмеження свобод і прав людини. Такий підхід до заробляння грошей нічого путнього не принесе.
П.С. Тут писав і голову стукануло наступне: ситуацію ми навряд чи щось змінимо, оскільки у Бук немає конкурента, от і на правах монополії починають "гнати бєса". Але тут є й інша сторона медалі - на Буці завтра запустять 2-гу УРА!!!
|
|
|
06.12.2012, 09:20
|
#176 (посилання)
|
Парапланерюга
Зараз:
на форумі
Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
|
Люююди!
Ну это же просто унизительно
Насчет "раба по капле"-это точно про эту ситуацию.
Все же полезно учить в школе русский язык и русскую литературу
Кстати, я спросил на форуме Бука, можно ли получить сей "дозвіл" сразу на весь сезон-я часто кататься с дитенком буду. Не отвечают. Кто ж отдаст драгоценную жилетку на весь сезон?
|
|
|
06.12.2012, 09:38
|
#177 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon CrossMaxx 700
|
На мою думку Буківцям потрібно було б ввести таке правило: "хочеш вчити іди на окрему трасу, нарпиклад, 7, 14... і там вчи". І тоді вони моглиб мотивувати "для того, щоб не створювати небезпечних ситуацій на більш швидкісних трасах".
Я думаю такий компроміс був би на руку і їм і нам (принаймні я б підтримав), але це моє ІМХО.
П.С. Скоро буду вгорах, скоро буду довольний
|
|
|
06.12.2012, 09:44
|
#178 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
а в чем проблема собственно? распечатал на принтере дома бумагу, взял жилетку с авто аптечки и в путь.. не на черные конечно, или что-то не так?
|
|
|
06.12.2012, 09:51
|
#179 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від igrus
а в чем проблема собственно? распечатал на принтере дома бумагу, взял жилетку с авто аптечки и в путь.. не на черные конечно, или что-то не так?
|
Нє-а, так не піде, на твоїй "жилетці" немає нанесеного лого Буковельської лижної школи
|
|
|
06.12.2012, 09:57
|
#180 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Лыжи - Volkl Mantra 11/12 177 + Marker Griffon Demo 2013
МТВ - Kellys Scarpe-11
|
Якщо чесно то з досвіду роботи в організації в якій я працюю то правила можна ігнорувати або побороти бюрократією. Як саме.... засипати їх заявками, за неналежну організацію роботи по оформленню дозволів писати скарги куди тільки можна, телефонувати на "гарячі лінії" і т.д. Думаю краще спробувати проігнорувати, а якщо не вийде то "в бой"
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 12 | 46 | 12 (75%) | 4 (25%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 146 | 557 | 90 (62%) | 56 (38%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 89 | 3730 | 11580 | 2307 (62%) | 1375 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|