Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
10.12.2012, 14:16
|
#251 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Мягкая и убитая + новая и жесткая
|
Цитата:
Коментар від Инструктор
Еще один прикол. Есть еще такое понятие на Буковеле, как служба безопасности школы. Одна из функций, надзор за инструкторами. Вторая, отлов серых инструкторов. Все просто, каждому инструктору дается номер телефона, и за сдачу серого инструктора, полагается неплохая премия. Эти не блокируют скипасс, они просто забирают лыжи. И фиг докажешь что ты не верблюд. С боксерами и борцами много не поспоришь.
На счет хороших инструкторов, они есть, но их мало. Заветный пароль"Повышение" вам дадут хорошего инструктора
|
Цитата:
Коментар від Инструктор
Еще один прикол. Есть еще такое понятие на Буковеле, как служба безопасности школы.
|
А чи можна у цієї служби замовить стеження за подругою і за її інструктором чи бодай вона не зраджує мені десь там на схилах ? і чи видають тій службі якісь патики резинові чи може газ якийсь ? бо вона в мене трохи не передбачувана.
|
|
|
10.12.2012, 14:40
|
#252 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
ну і поки народ мусолить недоліки школи чи курорту відпишусь за неділю. Після святкування відкриття не мав сили вийти на схил в 8.30. Але це було на добре. Тому що канатчики почали готовити викоти з підйомника і полили їх водою. Не знаю для чого , може щоб на льод сніг ловись добре , або щоінше. Але всі хто сходив з крісла просто валились з ніг. Кажуть що потім скі-пасами та патичками зчищали лід з скользячки. Десь біля 9-ї проснувсь , випив ка кави , виглянув в вікно і побачив свіжак. Сніг сипав всю ніч - нападало. Дехто на інших форумах пише що було того свіжака усі 30 см , але я думаю що молодь просто любить приписати. Ну типу розмір має значення. Було конкретних 15 см пухляска. Це , звичайно, не канадські 1-2 м, але також не лід. На двійці по-під ліс було прекрасно, чайники туди не суваються , унітазні гонщегі також зневажливо ігнорують тотой керунок. То що треба ... Не встиг я раз там зїхати як побачив зграю конкурентів. Усі на широких-прешироких нартах, з ранцями, в яскравих убьорах. Ну , думаю, треба гнати їх з мого поля. Йду , думаю, скажу шо тут не можна вчити один одного. І лиш хотів то їм мовити як вони ,відоу, злякавшись гайнули долів. І так гайнули , що чисто попортили мій пухляк. Я кинувсь за ними. Доганяючи одного лижника, я почав його пізнавати по стилю катання. Таким стилем катає лише Ленка , таки догнав , привітавсь. Побачив шо там Джуні , Рио, ну всі свої і не став їх проганяти . А чи мені жєль того поля ? Ше нападе. Ну й катати разом було весело. Пробував навіть на першій лісом але природнього снігу ще мало, рано туди. Потім підїхали Катеринка та Іван, попили разом чайку. Ще один спуск і відчув що ноги не тримають. Ну чисто загубив фізуху за літо, не присідав...
Але якось навіть не вирілось, що лише другий день сезону , а краї трас вже просто казкові.
Всім хорошого сезону .
|
|
|
|
+
Bob_Kneissl, Spin, Rio, EZ, MIC, Natusik, Yurez, narayan, Semyel, Y.O.P., Mckenna, Константин, Андрій, Zbishko, Katyata, A888, Влад2010, Sova, Витек, Pertutto, SkiFan, AndriyP, kvitkar
:)
dudunyk, dr_che, Martin, cap |
10.12.2012, 14:56
|
#253 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Да. Вчера был день фрирайд-дурбэцало-колыбинга на Буковели.
Группа на широких лыжах раскатала в хлам весь край двойки. Голубоглазая словила бревно. Я словил...сам так и не понял что и сделал самую эффектную уборочку дня с фронтфлипом и пролетом метров 5-7 . Потом вся банда поехала покорять семерку(?...я не сильно разбираюсь в номерах). Сверху трассы у всех начался мандраж от крутости горки и количества пухлого. Джуни подготовил Авалунг и включил бипер. Восемь человек на широких лыжах проехало часть трассы в агрессивном плуге. Потом был коньковый бег в пухляке и в конце концов немного катания в свиче . Злая трасса короче.
Начиная с первых спусков начал видеть знакомые лица. Валеры из Черновцов, Юрабайк, Пер4ик, Катеринка. С некоторыми даже удалось покатать. Как для второго дня открытия сезона было круто.
З.Ы. Я первый раз на Буке побывал
Фото: Юрабайк
|
|
|
|
+
jurabike, Sheridan, Natusik, Yurez, Paradox, Spin, Zbishko, Katyata, Влад2010, jag787, Pertutto, olavin, kvitkar
:)
Джигит, Semyel, Iaroslav, Андрій, cap, SkiFan, kiwiClub |
10.12.2012, 15:06
|
#254 (посилання)
|
Райдер-Байкер
|
ааа, то ви проїзд сімки в Швейку підливали ? До речі , на ній добре працювати . Над кантами, свічем та іншим . Якось спробуй її всю в свічі пройти .)
|
|
|
10.12.2012, 15:08
|
#255 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
Обидно, что начинающих называют унитазниками...
Я тоже начинающий и еще не научился ездить карвиноговой техникой.
Пока только паралельное ведение лиж с проскальзывающими поворотами и стойка "унитазника" и всеравно тянет на красные спуски.
Так быстрее научишься. Всеравно обидно за такие названия.
все такими были.
|
|
|
10.12.2012, 15:09
|
#256 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
vcter, не волнуйся. Так называют не новичков .
|
|
|
10.12.2012, 15:13
|
#257 (посилання)
|
Райдер-Байкер
|
Цитата:
Коментар від n0name
Может кто подскажет во сколько начинают ездить маршрутки с Ивано-Франковска на Буковель(Ясыня)
Спасибо!
|
з 7.00 гарантовано. По чуткам , з 6.30.
Добавлено через 3 минуты
Цитата:
Коментар від vcter
Обидно, что начинающих называют унитазниками...
.
|
новачки - це чайники. Навіть траса така на Буковелі )) - чайникштрассе. А унітазники це ті хто назавжди сів на унітаз і не знають повертати лижі.
|
|
|
10.12.2012, 15:17
|
#258 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
Сорри - не разобрался.
Я - чайник, стойка передняя, но сильно нагинаюсь....
|
|
|
10.12.2012, 15:23
|
#259 (посилання)
|
Райдер-Байкер
|
навчишся , не переймайся.
|
|
|
10.12.2012, 17:41
|
#260 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
|
Чайник в передней стойке не бывает
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 12 | 46 | 12 (75%) | 4 (25%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 146 | 557 | 90 (62%) | 56 (38%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 93 | 3730 | 11580 | 2307 (62%) | 1375 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|