![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
радий що ці роліки викликали хоч якийсь інтерес. Я вважаю що поява цього відео це новий етап у відношенні курорту до фріскі. Крайній сезон нас ніби і не ганяли, тікети не блокували, але канатчики та патрульні інколи кривили свій рот. Думаю що тепер все буде значно простіше.
по голубому костюму : керівництво курорту карвить дуже і дуже впевнено. |
Цитата:
Цитата:
Там, где Альбертович боялся, реально стрёмная линия. Медленно там ехать смысла нет - много бугров и вообще там ландшафт корявый. Только быстро и прыгать. Юрабайк прекрасно справился тогда с заданием. А я убрался даже :) |
Цитата:
ПС і шо це я так до кольору причипився - сам не знаю :pardon: |
Я конечно дико извиняюсь, но part 1 лучше было бы оставить для одноклассников или вкотакте.
Эти проезды имеют такое же отношение к фрирайду, как и я к IT технологиям, когда долблю по клаве своего ноута. Человеку в синем, однако респект, как и барышне в белом с меховым воротником. Наконец то увидели, что снег бывает не только из пушек. |
Цитата:
|
звонять друзі з Буковелю, лиє дощ. Але білети в касі по 65 грн. До четверга , поки лиє.
|
ненавижу Буковель!
|
сам ты РИО ((
|
а мені подзвонив наречений і сказав що абонементи до п'ятниці продають по 50грн.
|
нареченый там , а ты дома ? Вот сволочь-то.
|
Всі користувачі які отримують подарункові скіпаси, можуть забрати їх в VIP касі біля 2 підйомника, із собою потрібно мати документ який засвідчує особу.
(c)OneWay. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:57. |