![]() |
Мне все это сильно напомнило ситуацию несколько лет назад, когда 1-й сезон открывался Буковель - тогда с весны объявили самошедчие скидки на предстоящий зимний отдых и ски-пассы, чуть не 80%. Так вот, звоню товарищу не то в конце декабря, не то в январе по поводу встретиться - а он отвечает, что в Буковеле грибы собирает. Взял себе весной путевку, ну и поехал:mosking: Токо вместо лыж в прокате пришлось брать туристские ботинки.
|
Цитата:
Шановне панство ! Позаяк в країні безсніжно , то пропоную влаштувати сноупрощу на Буковель. Я іду на Буковель зі Львова, вийду 13 січня сего року. Йтиму до 9 годин , не більше , я прудкий. Але самому мені буде сумно , тому мушу взяти попутчиків . Дам кожному по 70 грн на воду та хліб. Маю тільки 490 грн , тому не більше 7 чоловік. Дівчат та жінок не пропонувати, не люблю я їх - слабі вони до ходіння. |
Возвращался с Буковеля в субботу - пришлось балансировать колеса в Ровно - сняли колеса а в дисках по всей окружности слой грязи засох в палец толщиной :shock: со мной такое приключение впервые. За пару дней до выезда был на мойке - с машины грязь сняли, но чтоб вот так в дисках... И это при том что езда была только по дорогам. Подозреваю заезды/выезды на парковку в конце Буковеля (15-ая ).
Вот такая зима в Карпатах! |
катали на Буковелі з 8 по 12.
8-10: з ранку кілька годин "вельвет" (це такий ребристий лід, що залишається після ратрака, не дуже твердий - кантами ріжеться), і може десь трошки нового штучного снігу. Ці перші 3 години навкруги стоїть страшенний скрежет. Задоволення від катання нижче середнього. Я коли в перший день собі уявив, що мені так 5 днів ще мучатися - в мене одразу настрій зіпсувався. Але десь опівдні сонечко починає припікати, повітря +5, і все це перетворюється на дуже приємну м'яку субстанцію, по якій вже набагато приємніше кататися. Суммарно, 3 години скрежет + 5 годин каша = нормальне катання, задоволення отримується. ---- 11-12 січня: зовсім інша ситуація. Весь день легкий мороз. 11 досить непоганий штучний сніг. Отримали велике задоволення. а 12-го з ранку був досить сильний снігопад (сніг м'який, добре обліпив всі траси). Але дуже сильний вітер, коли в очі летить мокрий сніг - то їхати важко. Але я все це досить позитивно сприйняв, ну, типу як після сауни в сугроб, нові враження для різноманітності. Десь опівдні вітер вщух, і було приємне катання. Лижі їдуть тихенько і м'ягенько, без набридлого скрежету. Єдиний недолік - що снїг випадав мокрий, і скользять по ньому лижі погано. |
Цитата:
|
Цитата:
Вот прокатчики удивятся. Дали в прокат "Г", а получили лялю)) |
понедельник 13, 13-й день моего катания в этом сезоне - МЕГАДЕНЬ!
|
Катаю 3 день. всем доволен, кроме большого Г на первой горке . Такое нагородили!!!! а так все супер.немного удивляет и сильно радует отсутствие неконтролируемой толпы на подьемниках. вообще реально мало людей.
|
Хоть бери тай їдь на Бук....
|
Какие горы видно с г.Довга? Вот если стоять спиной к панораме, слева видно 2 хребта, один сначала, потом второй (Свидовец?). А справа тоже хребет, и еще правее остроконечная гора? Если не там спросил, прошу прощения.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Подскажите, где можно нормально покушать на горе, а точнее лучше скажите просто куда не ходить, чтоб не попасть типа на борщ за 100 грн. и тд.
|
Скажіть,хто знае,яка ситуація в Буковелі?Думаю,гадаю чи їхати на ці вихідні,чи почекати до поки сніг випаде?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:35. |