Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
28.10.2013, 18:44
|
#41 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Stöckli, Salomon, Scott, Dalbello
|
Цитата:
Коментар від avb
После 08.11 погода изменится и звёзды правильно сойдуться!
|
Ага, бывает такое в том районе.
Я в жизни два раза сильно мерз - один раз под Черной Клевой и второй раз под Караколом на Тянь-Шане.
Когда-то, в прошлом веке, пошел в Карпаты прогуляться, типа пройтись после летнего сезона, перед зимним. Новичек, руководитель группы, которого я выводил в горы, повел первый раз группу и предложил мне пойти с ними инструктором. Маршрут сейчас уже точно не помню, но подъем был на Черную Клеву и ночевка под вершиной. Про Буковель тогда и разговора не было.
Ноябрьские, погода отличная, иди с рюкзаком, отдыхай. Пока дошли из Яремчи к Черной Клеве, погода резко поменялась - снегопад и мороз. Запомнилось. Было это как раз 8-9 ноября. Так началась зима.
|
|
|
28.10.2013, 20:26
|
#42 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon
|
Цитата:
Коментар від Virtu
погода резко поменялась - снегопад и мороз
|
Ото ж и писали - неделю по ночам -4 - и ВСЕ склоны заснежат из нового озера
|
|
|
29.10.2013, 09:25
|
#43 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Був на вихідних на курорті. Дорога через село "лягла " зовсім та селянам то в дупі - гаратають свої 9-поверхівки. Буковельці замалювали вказівник на курорт який вів через село. Рекомендуть нову дорогу, а й справді - на 10 км далі але без ям. Хоча і до перевалу теж треба по ямках. Якось так у нас, крути-не крути , а по ямках треба пострибати.
|
|
|
29.10.2013, 12:15
|
#44 (посилання)
|
Райдер-Байкер
|
перша гірка стане "синьою" . Відтепер фраза новачка "Я катаю одиничку " не буде лякати . І бачу що розширяють міце на нижній станціі, підїзд до турнікетів тепер буде з двох сторін. Обіцяють також багато покращень на всіх схилах.
|
|
|
|
+
Sheridan, Bob_Kneissl, kellis68, kvitkar, SkiFan, Fazer Alex, TheGhost, Влад2010, NBomb, Zbishko, Джигит, Igorco |
29.10.2013, 12:24
|
#45 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Вот это лучшая новость с Бука, наверное.
|
|
|
29.10.2013, 12:38
|
#46 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Був на вихідних на курорті. Дорога через село "лягла " зовсім та селянам то в дупі - гаратають свої 9-поверхівки. Буковельці замалювали вказівник на курорт який вів через село. Рекомендуть нову дорогу, а й справді - на 10 км далі але без ям. Хоча і до перевалу теж треба по ямках. Якось так у нас, крути-не крути , а по ямках треба пострибати.
|
Нічого ви не розумієте, екстрим починається ще до Буковеля ))))) Це початкове тренування і масаж нирок для кращого виділення адреналіну.
|
|
|
29.10.2013, 12:45
|
#47 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Northwave Legend SL,
Drake SuperSport,
Head I. CT Kers
|
Цитата:
Коментар від jurabike
перша гірка стане "синьою" . Відтепер фраза новачка "Я катаю одиничку " не буде лякати . І бачу що розширяють міце на нижній станціі, підїзд до турнікетів тепер буде з двох сторін. Обіцяють також багато покращень на всіх схилах.
|
В смысле они нижнюю часть горы как-то переделают на единичке? Жаль, это была моя любимая вебкамера))) На самом деле конечно же давно пора.
|
|
|
29.10.2013, 12:50
|
#48 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз:
на форумі
Снаряга: Salomon, Scott, Fischer
|
Новость действительно лучшая, но настораживает слово "покращень" .
|
|
|
29.10.2013, 19:16
|
#49 (посилання)
|
Райдер-Байкер
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Вот это лучшая новость с Бука, наверное.
|
ще є багато фрірайдних новин : про новий ресторан з однойменною назвою наверху 5-го , про чистку лісу для катання силами того ж ресторану, про то що патрулі вже не будуть блокувати за катння під опори чи поза трасами.
Але не буду забігати вперед , дочекаємся оф.новин від тих людей які це роблять.
Недарма керівництво ратраками возили .
|
|
|
|
+
aliensky, kellis68, kvitkar, Rio, Sheridan, EZ, AnjurI, Lesya_Kl, Bob_Kneissl, Drunk3nSa1lor, Kateryna, Zbishko, ёлки, Igorco |
29.10.2013, 19:35
|
#50 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
jurabike, УРРРРРАААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!
Я всё равно на Боржаву
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 39 | 77 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Month | 5 | 96 | 3754 | 11921 | 2313 (61%) | 1396 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|