![]() |
людей на 12-ом подъемнике прибавится (
|
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...87&oe=56B0E3BF
че за "порошковые" выбросы..? у бело-зависимых начинается последняя стадия ломки :crazy: |
йде тестування всіх снігових систем :)
|
Цитата:
Личное мое мнение - 12В очень правильное решение |
@OneWay, а шо у нас там стосовно гачків у туалетах? Не тестують більш міцних систем "гачок-шуруп-панель":crazy:
|
Завжди тестують, але не завжди встигають поновляти :)
|
Синя на 12 буде шириною 15-30метрів. Тобто з дугами все буде ок. Також свій чайникштрассе отримає 22 підйомник.
|
@jurabike, а де ж на крутяках 22 можливо знайти похилу лінію??? якийсь траверс серпантином?
|
а главное зачем?
С 22 только наверх на 22, переежать там некуда.:unknown: |
Цитата:
|
я бы слово 'зачем' поставил в предложении
А зачем Буковелю столько черных трасс? да еще и подъемники к ним;) синие трассы - это развитие и привлекательнее для массовости, безопасность ;) БУКОВЕЛЬ исправляет свои ошибки) |
А затем, чтобы парни, едва избавившись от плуга, могли гордо говорить, что катают :skiing: по черным:crazy:
|
http://static.ddmcdn.com/gif/videos/480x360/37280.jpg катают :ROFL:
|
@Juse, не, ты не понял! Речь идет о жестоком убийстве склона путем тупого сдирания снега боковым соскальзыванием лыж или, что еще хуже - бордом фронтально(или как такое перемещение у них называется)
|
@Skyclub, От тільки не надо наш тусняк зі своїм плугом мішати!
Плуг! Плуг? Це шо? Це тіпа техніка така? Нашо мені ваша тєхніка? У мене мегалижі є! Куул! Йо! Продавець так і сказав: "За такі гроші вони вас тіпа самі повезуть!". І на сайті написано, що в цих лижах мені не буде рівних! І відео... Я ж не лошара якийсь, як мій братан Коля! Впарили йолопу, сцуко, борда і так хвалили... І шо? Тиждень на дупі проседів і... Борд так і не поїхав... Тіки чиряка заробив. Зараз пішов піддупника купляти... Блек Дайманд... Кажуть куул! Може поможе? Але все одно лошара! От тому я і лижі купив! Йо! А шо? Тіки попою крути. Ліво-право, ліво-право... І буде все пучком! Бо з такими лижами я хто? Правильно! Я тіпа екстремал! Куул! А екстремал - гірськолижнику не товариш, бо гальма придумали тіпа боягузи! Мазафакайо! Куул! Ладно... я на вас не обіжаюсь. За ваш тіпа плуг. От тільки кохану мою не чипайте лапами своїми лижними. Камеру мою любиму. Айч-Ді звуть! Бо пірву, як штани об бугель! Йо! До зустрічі на туснякє! Куул!:beer: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:51. |