![]() |
Цитата:
|
Валера, банки это сложная система, по одним данным ты милиардер, по другим должник... Как Дональд )
Тут нужно комплексно смотреть, у нас это как правило по Воскресеньям делается или ночью. Да я понимаю что банкротство ПБ приведет к обвалу всего финансового механизма, видал такой штопор в конце 90... Таким путем всю страну можно национализировать... Те кто брал кредиты все равно бедные сиротки, живут на гос обеспечении и зп. То что я вижу государство это хищник, а не работяга. |
Просто интересно за сколько времени Бук превратится в Красию?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
@ex_edc , И ефективность видно уже сегодня. Сначала появятся трасы для фрирайда(просто ДП где-то нужнее), потом курорт медленно перейдет в курорт фрирайда и могула, дальше возникнет вопрос креселок ,зачем так много хватит и парочки, оставят один подготовленный склон для спортсменов (денег спишут и получат из бюджета в три раза больше чем принисут туристы) и законный вопрос а зачем напрягаться???
РS. Мороз стабильный уже месяц + снег+пушки= сколько трас открыто? Вопрос национализации не вчера возник. Добавлено через 4 минуты @Gurzzuff , проект Свидовец??? Проект Стена уже прошли? |
У темі 2 додатків
Якась зневіра над темою висить... як той славнозвісний(?) привід.:bad:
Давайте про щось добре! От я, сьогодні приїхав. Море вражень! В автобусі дали місце, як для малюка! А я ж просив, благав... ну, тяжко мені їхати, якщо ноги не можу витягти. Людей багато, черги великі, хавчик дорогий. Холодно. Назад вертались - подушка амортизатора пукла. Годину возилися. Так... щось не те...:oops: Перезавантаження. Є сніг! Люди катають! Посміхаються навіть! На 5F стільки надули, що я такого ще не бачив! Та й скрізь надули, тільки не пускають. Правильно! Сніг тре берегти! Отих... що чужі лижі коцають в чергах, стало меньше. Навіть думати не хочу, що мені просто поталанило. Ще до обіду, коло посадки на 2, закрили "на переоблік" лавку, що горілчані вироби пляшками продавала. Праведний гнів суспільства був, як цунамі, але витримали і не зламалися. Респект! В неділю раптово визирнуло сонце, а з ним і настрій. Каталка була просто чудова. Я ж з весни готувався. Тричі на день проговорював спеціальну мантру, намутив собі лижики з містичною літерою "і." в назві...:secret: Серьйозно підійшов, як бачте. І шо ви думаєте? Хіба це могло не спрацювати!?;) Так шо на опанування декоративного карвінгу пішло цілих два робочі(?) дні! Дрібниця, а приємно! Тільки шо тепер з цим робити... хз. Там побачимо...:slalom: @gadyo, дуже було приємно познайомитись!:preved: @Tolla, дякую за зустріч і компанію!:friends: |
@sanyana , Якщо до керівництва курортом або хочаб в якості консультантів запромять таких людей як Ігрус,Шерідан і тд. то тоді хоч і через пару років але +200км трас ,правильний колибінг і взагалі відпочинок і не тільки. А якщо призначать якогось гінеколога керувати то тоді цьогорічну підготовку трас ще будемо згадувати як щось добре.
|
@yuraja, почитай на досуге наш конкурс. там про буковель тоже хватало Курорт моей мечты - Горнолыжный Форум
|
Цитата:
|
@yuraja, навіть не знаю... Думаю, що кожен має займатись своєю справою. Всі ми, для "Буковелю", є споживачами. Що ми думаємо їм до... або ні. Якщо "до", то все просто. Якщо "ні", то і у нас самих нема одностайності в цьому питанні.
От приміром, я пишу "інформативність вебок впала" (як для практикуючого лижника), а представник(?) курорту пише щось на кшталт "все стало краще" і йому плюсують! Як краще? Я говорю жінці: "Я вже на Буковелі, кохана!!!", а вона: "Докажи! Стань перед вебкою, що на...! " І все! Як ти побачиш, куди той "робот" дивиться? Це, звісно, шутка, але... І так і по стану схилів і по відкриттю... А особливо в тему, це "інформативність" вебок з кафешками, резіденціями і краєвидами. Я сміюся, але крізь сльози. |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты А что, Шевченко уже не командует курортом? Чет я много проболел )) Добавлено через 10 минут И вообще какая-то связь в этом деле для меня есть, за 11 лет я не пропустил ни одного дня катания находясь там, а в этот раз за 4 дня дальше аптеки не ездил( |
Камандует. Просто перспективы после национализации расматриваем.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:01. |