![]() |
@Lom, так вроде Беня , уже без руля, или нет ?[/QUOTE]
ой , не думаю. Надто багато туди вкладено . Добавлено через 7 минут а щодо оренди трейлерів для проживання . Маємо на схилі №7 три трейлери обладнані усім необхідним . 2-місний =700 грн\доба 2-місний + ( з окремою спальнею ) - 800 грн\доба 4-місний - 900 грн\доба З власного досвіду розповім , що у 2-місному комфортно навіть сім"ї з дитиною . Так само в 4-місному легко розміститься сім"я з трьома дітьми . А от в 2+ ліжко суто 2-місне, з дитиною там вже ніяк ((. Може з часом зробимо і його 3-місним , але станом на сьогодні є як є. |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
В 12 или 13 году Буковель уже подымал цены на проживание почти в 2 раза,и уже в конце января по радио предлагали жилье со скидкой в 50% :D
Хочется надеяться все повторится... |
@Sumrok, Знаю я их 50%...это дырки между забронированными датами))
|
Лето их разбаловало.. ;)
У Петривны на шесть мангалов была ОЧЕРЕДЬ ))) я жил, как постоянный зимний клиент, со скидкой дороже чем зимой ;) я думаю сезон их поставит на место, с морозами придет и отрезвление )))) |
Не факт...)
|
Цитата:
|
@Валерій Трегуб, Я тоже знаю такие скидки, но в тот период людей реально не было,
даже склоны были как сироты)) @Volchica,Вы не одиноки. У самого еще 2 карты по 200 спусков , лишь бы не размагнитились.(( :D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:01. |