![]() |
Цитата:
Щось якось не активно ти катаєш сьогодні ))) :beer: |
Да, сегодня день отъезда.. )))
Билеты не взял на вечер, надо вечером быть дома, жду транспорт ;) Не катал, пасс сохранил на сл. Четверг ;) Так шо... Если шо.. ;) Добавлено через 2 минуты @Роман_ЛВ ,и это, шо за недоразумение у тебя в профиле в отделе лыжи? |
[QUOTE=igrus;338587]Да, сегодня день отъезда.. )))
Билеты не взял на вечер, надо вечером быть дома, жду транспорт ;) Не катал, пасс сохранил на сл. Четверг ;) Так шо... Если шо.. ;) Я планирую на следующую неделю. Думаю свидимся!)) Добавлено через 2 минуты @Роман_ЛВ ,и это, шо за недоразумение у тебя в профиле в отделе лыжи? :pleasantry: |
Цитата:
|
Цитата:
|
А что приближенные скажут о грядущем бархатном сезоне? Будет ли? Как то Бук молчит(
|
На пончиках завтра хтось буде?
Радий буду зустрітися :) я закриваю сезон. Під гадав собі відрядження у Львів у п‘ятницю )). Гріх до Буку не проїхати |
У темі 1 додатків
|
Нажаль нікого на пончиках не побачив у неділю :(
Отже, сезон закрито :(. і це сумно. бо не накатався :). Коротко враження про Бук після пропущеного сезону 17-18 - трас менше, ціни вищі, альтернативи в Україні поки що немає. Всі недоліки компенсувалися чудовою сонячною погодою, невеликою кількістю людей на схилах і чарівною карпатською природою. Всім снігу! |
Сезон только начинается, нельзя так, все бросить, и закончить не начав (
|
@igrus , на Буку убогость року тІлька раз вирвався. І то майже випадково. Наша манив собі відрядження у Львів на четвер-п‘ятницю. А там 230 км і на місці :)
Може до закриття ще і вирвусь але навряд. Варіант поїхати з дітьми на Драг (вони з лижною школою на канікули їдуть). |
Подскажите, как обстоят дела на стоянках авто, по машинам лазят ?
|
Кто лазит?
Добавлено через 3 минуты Больше двух месяцев простояла на стоянке, закрывал ключем и стояла возле авто персанала, на №1 паркинг. Все ок, дкже в боксе лыжи оставлял |
@igrus, А пишут- улучшений нет!... машины не трогают, крючки в туалетах обновили :good:
|
У темі 1 додатків
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:34. |