Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель проживание 2019 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/13401-bukovel-prozhivanie-2019-a.html)

Schussfahrer 28.01.2019 17:41

@Korben Dallas , На лижах не під”ідеш , це 57 -й будинок , метрів 70 від “Колиби” (де сніданки).
Якби бруківку не чистили , то можна було б і на лижах .
Грішним ділом дійсно про Степана подумав . 🙂

Stealthe76 28.01.2019 17:43

@Korben Dallas, Нужно было знак ударения над нужной"е" клацнуть)))

Schussfahrer 28.01.2019 18:08

@Korben Dallas , Частина вулиці не чищена до бруківки , так шо можна й на лижах до будинку .

Schussfahrer 28.01.2019 18:09

У темі 1 додатків
Вкладення 26036

Korben Dallas 28.01.2019 18:23

@Schussfahrer ,не раджу там по бруківці на лижах катати,я то не робив навіть на прокатних,дорогу там жужелицею посипають))

Schussfahrer 28.01.2019 18:30

@Korben Dallas , Шо то є “жужелиця” ?

Sumrok 28.01.2019 18:43

@Schussfahrer, Лучше Валера два раза ошибётся и потом извинится, чем кого то кинут на бабки.

Schussfahrer 28.01.2019 18:49

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 337671)
@Schussfahrer ,не раджу там по бруківці на лижах катати,я то не робив навіть на прокатних,дорогу там жужелицею посипають))

Побачив - дрібні камінчики , скользяку буде гаплик .

Korben Dallas 28.01.2019 19:38

@Schussfahrer ,жужелиця - відходи від згоряння твердого палива))

Додано через 14 хвилин

@Pups_K , персонально у Вас прошу вибачення за підозру в шахрайстві ;) В Вашому повідомленні було забагато підозрілих тонких нюансів,на підставі яких я зробив хибне припущення...ще раз просю пардону,з мене Winter Jack ;)

Pups_K 29.01.2019 11:39

Цитата:

Коментар від Schussfahrer (Коментар 337661)
@Korben Dallas, Валєра , ти помилився цього разу .
Pups_K не шахрайка . Я вже заселився в запропонований ,
як ти вірно підмітив напівлюкс+ (жіночки трохи схильні до гіперболізаціі). Даремно дівчинку запідозрив , все ж перевіряється дуже просто .
І при чому тут “бендеры ...” ?

Олег, прошу прощение, если дала неточную информацию... Вы ж знаете, что не я бронировала номер... Телефон оказался немного испорченный(( надеюсь каталка отличная) Хорошоего и приятного отдыха!

Добавлено через 6 минут

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 337675)
@Schussfahrer ,жужелиця - відходи від згоряння твердого палива))

Додано через 14 хвилин

@Pups_K , персонально у Вас прошу вибачення за підозру в шахрайстві ;) В Вашому повідомленні було забагато підозрілих тонких нюансів,на підставі яких я зробив хибне припущення...ще раз просю пардону,з мене Winter Jack ;)

Извинения принимаются) Но, прежде чем писать оскрабления (это проще простого), желательно всё-таки уточнить, проверить... А проверять точно нужно, так как мошенников хватает!

Текст действительно скопировала и немного подправила. В свое оправдание могу сказать, что мое душевное состояние (на тот момент), к сожалению, не давало мне возможность придумать свой текст... Бывает так в жизни.

Всем, кто катает, хорошего отдыха!!!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:26.