| 

| Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |  

|  14.02.2019, 15:10 | #121 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: прокатные :) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Джигит  @termit, не понимаю ваших цифр. 
По условию использования КК, если мне не изменяет память, там только скипасс или прокат. Не все вместе, но не в этом суть. 
Для власників клубних карток діють спеціальні ціни на прокат спорядження, яке вони можуть придбати зі знижкою 50% Похоже что можно совмещать, но лучше спросить. Б категория это похоже Дрова/картон, я бы точно переплатил 70грн и взял А. 
 Туристическая контора к КК никак не впишется... Точнее видел этот Ад с Онлайн кассой и как там берут Скипассы    
Это вообще не понимаю О ЧЕМ. 
2850 корректно разбить на желаемые пополнения и это выйдет 385+ За день катания, + снаряга.
Добавлено через 4 минуты 
3818+2850=6668грн/10 дней (первых) скипасс. 667=День. 
Это точно не Ноль )) |  Та ніііііі. 
Усе не так погано: 
1. Суміщати скі і прокат, точно можна, просто купуєш скільки хочеш абонементів на прокат. 
2. Тур контора реально зробила знижку 15%, 4 дні катання в касі було 3630, а я купиа за 3100 і забрав їх за 2 хвилини, без будь-яких черг на першому паркінгу. 
3. Ну ок, рахуємо 10 днів катання з КК і без нього.

з КК: 2850+3818+1720 (прокат кат.А)= 8388.  що дорівнює   838 за день 
без КК в сезон: 7845+4300= 12145.    що дорівнює 1215 за день 
Різниця 377 грн за день, що дорівнює 7,5 (2850/377) дні катання, щоб економією 
перекрити ціну КК. 
P.S. це більше за мій попередній розрахунок, бо я рахував 6 днів, а не 10 і лижі категорії В. |  
	|  |   |  

|  14.02.2019, 15:14 | #122 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: хмельницкий Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube |  |  
	|  |   |  

|  14.02.2019, 15:19 | #123 (посилання) |  
	| Live Fast 

Зараз: 
на форумі Звідки: Харків, Україна!!! Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від termit  забрав їх за 2 хвилини, без будь-яких черг на першому паркінгу. |  В это Никогда не поверю, ни кому не посоветую - После посещения этой кассы 4,02,2019. 
Более 3 часов стояния, в Хаосе не имеющего ничего общего с очередью   
После этого Катать даже не пошел, послал их ... |  
	|  |   |  

|  14.02.2019, 15:30 | #124 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Цитата: 

| 
					Коментар від igrus   |  що і треба було доказати, треба чекати кінця травня, там вже буде видно.

Цитата: 

| 
					Коментар від Джигит  В это Никогда не поверю, ни кому не посоветую - После посещения этой кассы 4,02,2019. 
Более 3 часов стояния, в Хаосе не имеющего ничего общего с очередью   
После этого Катать даже не пошел, послал их ... |  14 січня 2019 року, десь приблизно в 12-13 годині дня, спокійнісінько і без черги забрав скі-паси. Це був понеділок і перший повний робочий тиждень після зимових канікул, тому і народу було мало. |  
	|  |   |  

|  14.02.2019, 15:58 | #125 (посилання) |  
	| Live Fast 

Зараз: 
на форумі Звідки: Харків, Україна!!! Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від termit  14 січня 2019 року, десь приблизно в 12-13 годині дня, спокійнісінько і без черги забрав скі-паси. Це був понеділок і перший повний робочий тиждень |  Вот так вот и попали люди - приехав к 8,30-9 утра, с группами + какой то Бартер... 
Дни у них были четко указаны, мозги и нервы выняли в очереди, спалили им 3+ часа лучшего катания (((  
Я думал что (восстановление утерянной КК) можно решить через Инфоцентр или структуру на 2ке, но это оказалось провальным вариантом. Думал от силы потратить на это до часа, вышло 3,5 примерно. 
Да в 13.00 очередь разошлась, но блин катать то не в кайф 13+ палить на это целый день (( 270грн может и стоит... |  
	|  |   |  

|  14.02.2019, 16:21 | #126 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Цитата: 

| 
					Коментар від Джигит  Вот так вот и попали люди - приехав к 8,30-9 утра, с группами + какой то Бартер...Дни у них были четко указаны, мозги и нервы выняли в очереди, спалили им 3+ часа лучшего катания (((
 Я думал что (восстановление утерянной КК) можно решить через Инфоцентр или структуру на 2ке, но это оказалось провальным вариантом. Думал от силы потратить на это до часа, вышло 3,5 примерно.
 Да в 13.00 очередь разошлась, но блин катать то не в кайф 13+ палить на это целый день (( 270грн может и стоит...
 |  У мене власне такий план і був. Приїхали зранку у Надвірну, провідали моїх батьків і поїхали на Буку. (я тимчасово переселений, в столицю, гуцул    ) 
Провів рекогносцировку на місцевості (не був там вже купу років), забрав скі-паси, взяли лижі на прокат, заселилися в готель і якраз встигли на вечірнє катання за 270 грн    |  
	|  |   |  

|  14.02.2019, 16:31 | #127 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Kонотоп Снаряга: Atomic Metron 9, Rossi S3 98 | 
	Цитата: 

| Я думал что (восстановление утерянной КК) можно решить через Инфоцентр или структуру на 2ке, но это оказалось провальным вариантом. Думал от силы потратить на это до часа, вышло 3,5 примерно. |  Ха-ха, за час новый дисконт   , я третий год не могу исправить полторы буквы в Фио на КК, забил,так и катаю с оЧепятками. Один раз в прокате прицепильсь, но все обошлось. 
  |  
	|  |   |  

|  06.03.2019, 10:23 | #128 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: прокатные :) | Коллеги, а подскажите, пожалуйста, где глянуть цену на катание в бархатный сезон? Не могу найти. Спасибо! |  
	|  |   |  

|  06.03.2019, 10:32 | #129 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Харків Снаряга: Atomic Nomad Codec 2013
Atomic HAWX 100 | @superbowl , бархатный сезон это акционные предложения от менеджмента Буковеля! И пока такового не было озвучено! |  
	|  |   |  

|  06.03.2019, 10:44 | #130 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: прокатные :) | Так а как мы будем катать с 10.03?))) И будут ли действительны невыкатанные акционные ски-пассы "Все і відразу"? |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 55 | 198 | 57 (77%) | 17 (23%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2224 | 5485 | 1459 (65%) | 756 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |