![]() |
2-й паркинг, я там парковался. Одтуда из 7 подьемника можно на другие подьемники попасть и 2-й подьемник там трассы не плохие, как начинающим и продвинутым. Это мое личное мнение.
|
Цитата:
|
Як на мене то найкраще 15й. Осоьливо як зараз снігу підсипало- можна на лижах до машини доїхати через поле )
Добавлено через 1 минуту @Fazer Alex , всі не перевіряв 🤣 Але там чисто і тепло. Мені ок |
@Японец , Я паркуюсь на первом этаже, с утра мест полно. И спускаться близко, на лифт очередь всегда, а сегодня вообще закрыли, комиссия была и кафе только на вынос))) Старожили может что подскажут дельного.
|
У темі 1 додатків
В Буковелі вже зараз -17°С. Але з вами не замерзнеш!😁 Бри! Дякую за чудові напої, моїм білочкам сподобалось!👍🤣 @шурави, нагадай мені склад твоєї "малятко"😉
Вкладення 27873 |
Цитата:
|
У темі 3 додатків
|
@Korben Dallas ,😂😂😂Самогон із вина, яке грало не більше 2-х місяців і настояний на алтайскому корінні, та корінні калгану. Час настою 1 рік, колір такий від цих корінців. Вживати можна????
|
@Шурави ,можна, але страшно)) від того калгану в мене вже навіть волося на ногах дибки🤣 забористі ліки!👍🤣🚀 Дякую!
|
Цитата:
|
@dimbo ,давай раздобудем))
|
@Korben Dallas , легко :)
Сколько нужно ? |
@dimbo ,2 по 1л ;)
|
Колыберы :acute: харе оффтопить.
Теперь я понимаю почему Вы дугами ездите, прямо Слабо :mosking: Быстро на склон, вельвет докатывать :slalom: обнулять разножку ;) |
Цитата:
Я, на самом деле, предлагал производителю сразу разливать в стекло. Можно организовать чистые 0,5 (0,75)бутылки +пробка. И , так как мы оба из Одессы, пересылки нет. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:13. |