![]() |
@CYBOPOB ,крутят но не скоро, одна трасса ратрачена, другая нет, но снег есть на ней..
|
А сколько стоит паркинг возле 14го?
|
Паук. 1- скіпасс через сайт і висилають нп, на 15-так, стоять великі буси. на 14, наприклад, о 8.00-5 хвилин черга
rus72, на 14-120 гр до 16.00 |
10 сообщений вверх внимательно прокрутить
Цитата:
|
Може хтось знає чи реально дати свої діючі дисконтні картки товаришу, щоб він в касі залив трохи днів зі знижкою -50%? Чи потрібно робити це персонально з підтвердженням особи? Планую їхати трохи пізніше, а товариш вже от скоро. Хотілось би пошвидше це реалізувати, вже не знаю яких сюрпризів чекати від бука, може шось стрілить в голову їм і скасують таку можливість...
|
korefan, свої-іншому- скоріше за всем блокануть
|
@korefan, Нереально... при поповненні дісконтної вас фотографують, тому як що поповне знайомий, сфотографують його, и буде бан при вашому проходженні через турнікет...
|
Дякую. Цей варіант відміняємо)) треба їхати самому:skiing:
Ще уточню. Поповнити можна лише порожню активну дисконтну картку? Якщо на ній є невикористані дні, то треба викатати, поверху нові не залиють? |
Пустую
|
Что то я запутался :). Какой смысл сейчас пополнять СТАРУЮ дисконтную карту? Разве по ней сейчас есть какие то скидки?
|
@Skyclub, А кто писал о пополнении старой карты? Если карта еще действующая, то скидка 50% в кассе...
|
Цитата:
|
Прямо сейчас можно залить на карту со скидкой 50%?
На какую именно карту? Действующую клубную карту прошлого сезона ? Выбачайте, я что-то пропустил... |
Цитата:
|
У темі 3 додатків
Может кому интересно средние углы наклона .Посчитал 1С ,2А, 5F . Интересно было .
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:47. |