![]() |
@ex_edc ,Якби ще знати, які вони ті правильні лижі🤔😅
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
@Adolf ,Россиньолы хорошие лыжи. Хотя в своём арсенале нет и у жены нет. Ой, сейчас фанаты других брендов расскажут о прелестях лыж их брендов🤣
Добавлено через 5 минут @masik_i_ko , Смотря какой категории?))) В середине января снежный покров в Буковели был уже не плохим. Но свои лыжи все таки лучше. А с сервисом и ремонтом лыж, слава Богу все в норме. А свои лыжи самые правильные👍🙂 |
@Шурави , у даному контексті Елани - там права і ліва марковані)
Добавлено через 51 секунду @masik_i_ko , ну чому? Я прихильник своїх. Хоча й розумію що прокатні мають багато переваг. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Добрый день. Подскажите, остались еще бесплатные паркинги? Интересует 15
|
@Ace ,нет все платные!
Добавлено через 5 минут Если припаркуете вне платной стоянки полиция оштрафует сразу и обилетит;) Если не захотите выходить из авто, просто заблокируют колесо и плата будет дороже штрафа http://extreme.com.ua/forum/bukovel/...tml#post349387 |
Цитата:
|
@yura.bogomol , это было настолько давно, что наших там ещё не было. Ну почти )
|
Цитата:
|
@Adolf ,красава! Моя школа! Я таки зрОблю з тебе Людину!😊
|
Цитата:
Я завжди розумів білоруську відсотків на 90-95 повністю без проблем до деталей. Але після того, як більше 20 років тому вивчив польську, бо треба було їхати працювати у Польщу на рік (з вмінням і говорити, і писати), то білоруська, на рівні розуміння та читання, стала взагалі, як рідна. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:15. |