![]() |
@ski.maniac ,
Ейеее!! Вы бы полегче так народ стращать.... А то мы как раз на вторую половину марта и собираемся... |
в кінці березня то вже не катання буде, а мУки
в тих сипучих пісках ;) врятує ситуацію, якщо настріляють штучного снігу Добавлено через 1 час 18 минут @@Rusja, може встигнете. нагадаю, минулого року закрили 25го березня |
Людей ощутимо больше стало, огромные очереди на нижних станциях.
Легкий мороз, свежий снег. |
Цитата:
|
Якщо даунлокдаун не введе тотальний карантин то до середини квітня гадаю Бук дотягне.
Це був фейеричний тиждень ). Два дні свіжого снігу із шести. Я так ще не зриває джекпот) |
Ще додам.
У мене була істерика від карантинних заходів. Блок пости на в'їзді а не на виїзді. Це щоб здорові не заїхавли? Чи то така альтернативна вакцинація - якщо вже є хворі то нехай роз'їдуться по всій Україні. Все що робиться - через жопу. Але в такі моменти я щиро радію що в уряді такі рукожопи. І нам дають можливість катнути |
@ex_edc, у нас в поезде даже не померили температуру :unknown:
Все эти мероприятия скорее глупость, чем безопасность... Повезло, ехали с Игорем в купе как в св :good: |
Цитата:
Нас вчера без проблем посадили в Яремче по билетам с Ясиней. Кум позавчера на блаблакара до Львова уехал за 300грн, но были предложения и за 280(время не подошло) |
только спросить... ))
А где эта знаменитая новая трасса с шестиместным креслом? Куда ехать с первого паркинга? |
@Lom ,возьми инструктора - покажет куда ехать😉🤣
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:07. |