![]() |
Lone-person ведь не опечатался? бИтиё? :)
Про камеры поддержу. Осознание что за тобой могут наблюдать сильно ограничивает. Про стену позора тоже было. Отличный метод воздействия. |
У темі 1 додатків
Дивлюся дана тема стала найпопулярнішоюза останні дні.
вирішив і я сказати декілька своїх мислей По-перше,ломи були ,є і будуть як би цього не хотілося.І це не лише на Буковелі,який судячи з усього став центром "ломовства".Я наприклад шугаюся більше местних Вишківчан ,що літають на лижах без палок і переживаю за рідних ,бо траса на Красії одна(за останні 2 сезони).Тому я повністю згідний з багатьма форумчанами,що нема чого їхати на Бук на відкриття ,коли працюють лише декілька трас,а тим більше відсутнє катання на підйомниках №3,7,14 ,призначених для новачків.Запустяться інші траси,тому думаю ломів на 16,13,22,5 трасах практично не буде. Щодо пропозиції підвищувати ціни,то їх і так вже нема куди підвищувати.Не іздити на Бук - так в принципі більше нема куди на даний момент їздити,і думаю курорт від нашої відсутності не обанкротиться,бо основну виручку робимо не ми,а ті хто живе в шале, апартаментах за 50-60 тис. за 7 днів(до речі вільних місць вже немає),харчується в "Козачках" і т.п. Тому я відкриваю сезон 18 грудня на Буковелі.Сподіваюсь на гарну погоду,хороший стан трас і взаємоввічливість на каталці. Будьте здорові,любіть Україну,бережіть рідних та друзів!!! |
Не опечатался, именно бИтиё :)
|
Цитата:
Чи маєте можливість змусити адміністрацію до реалізації? Може Ви можете домовитись про допуск на схили лижного патруля з волонтерів? Чи допоміг лист, під яким поставили підписи сотні лижварів? На даному етапі не прозвучало ні одної думки, яка допомогла би зменшити травматизм на Буковелі. І тому лишаєтся один метод, забирати лижку, писати заяву і подавати в суд. Але думаю, що навіть свідків не знайдеться, з десятків пролітаючих повз лежачу тушку, зупиняється можливо один, і то не залишить він своїх координат для подальшої волокіти - "моя хата скраю". |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цілком згідний з Lone-person, проте одночасно з встановленням камер потрібно провести масову розяснювальну роботу як серед ломів так і серед новачків, так робити можна, а так ні, повірте великий процент ломів не знає про те що вони ломи, вони думають про те що їдуть швидко на прямих лижах а всі навкруги їм заздрять що вони так швидко їдуть, проте великий процент з них дізнавшись що це не так задумаються над освоєнням справжньої техніки катання. Теж саме стосується й новачків, якби вони усвідомлювали яку шкоду своєму життю та здоров"ю можуть завдати спускаючись по чорних трасах, то їх би там також поменшало, як варіант встановлювати попередження перед чорною трасою про кількість травмованих на ній людей ( звичайно цього ніхто не робити нажаль не буде ).
|
Цитата:
Явно присутня пропозиція Цитата:
|
Да черт с ним, с этим видеонаблюдением! Для начала будет достаточно штатного фотографа курорта (ведь уже есть такой?), помимо обычной фотоохоты, отправлять на фотоохоту за ломами!
Дальше берем десяток-два таких "красавцев", и размещаем на стене позора у касс. Как вариант, можно даже не печатать фотки, а поставить экран, на котором крутить слайдшоу с такими "красавцами". :good: Ещё можно использовать такие фотки для мотивации потенциальных, и уже состоявшихся ломов. Достаточно использовать прием "до и после". Слева на плакате те же "красавцы", справа красивые кадры способных учеников горнолыжных школ, или просто хорошо катающихся. Вот вам и реклама инструкторов. Мотивация нужна. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:26. |