![]() |
Уж какая у меня жена ловкая и быстрая, а и её лом на Буке таки зацепил :evil:
http://lh5.ggpht.com/_MRpeCqrfYuQ/TR...0%BA%D0%B0.jpg Палку, блин жалко - хорошая, австрийская. |
Цитата:
|
В неділю-понеділок катав на Буковелі, погода в суботу дещо налякала ломів тому особливо їх і не зустрів, проте один таки відзначився, майже комедійно-трагічна історія. Так от роблю черговий спуск по 5Н, перед останнім крутяком зупиняюсь з краю щоб дочекатись свою половинку, і ось ззаду неї несеться це чудо в типовій ломовській стійці ( стійка навіть не типу "швидкісний спуск з антенами", а типу "чорний плащ" ) з переляканим виразом лиця, все майже так як казав Зеленський ( новорічний 95-тий квартал ) "..... 40км/год природа мовчить, 60 км/год - мовчить зараза, 80 км/год чую: "Падай придурок" :mosking: ". Так от на його щасть пронісся він нікого не зачепивши, приземлився майже м"ягко, всього 2 рази перекотився :komok: , підїжджаю до нього, він вже піднявся, кажу про те чи знає він що так їздити не можна, що створює небезпеку для інших і за таку їзду йому можуть заблокувати скіпасс, у відповідь чую, увага дослівно, "А що я зроблю якщо я тормозити не вмію", не знаю плакати тут чи сміятись, але от такі вони ломи....
|
Кроме ломов, есть еще пальцы веером. Позавчера мне надо было пройти на 5-ку. Прохожу возле посадки на 2-й подъемник. Вдруг на скорости в очередь вьезжает дядя (весь при понтах, пальцы веером, бля буду) сносит пол очереди. Проезжает в сантиметре от меня. Есесно мои нервы не выдерживают. Я подхожу к нему и спрашиваю, что ты делаешь? На что был лаконичный ответ, нех-й тут стоять. Вызвал службу безопасности. У него забрали лыжи и аннулировали скипас.
|
Телефончик в студию:oops:
|
Цитата:
Прошу понять правильно, ни в коем случае не оправдываю поведение описанного субъекта, но, по-моему никакая служба безопасности не имеет право лишать кого-либо его собственности. Аннулировать скипасс-да…тут согласна. Но отбирать лыжи…не выходит ли это за рамки правового поля? И не захочет ли кто-то завтра забрать у меня лыжи только потому, что с точки зрения дядьки из службы безопасности я не вписываюсь в общую картину? Пы.сы. предвидя гневные отклики – я против ломов на склонах! Но и за цивилизованные и правовые формы решения споров. |
Звісно це не справа служби безпеки курорту. Але лижі можуть бути вилучені як речові докази правопорушеня уповноваженими органами.
|
Согласна. Но тогда это четко должно быть прописано в правилах.
|
Шедевр из ютуба - герои нашего романа.
YouTube - Буковель , трасса N5 гонки на лыжах |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:28. |