![]() |
Цитата:
Крім того, щодо Буковелі, то проведенняя будь-яких акцій, а особливо роздачу флаєрів, в будь-якому випадку необхідно узгоджувати з адміністрацією закладу, на території якого проводиться захід. |
Родилась еще идейка. После разработки внешнего вида "Кодекса" обязательно ссылку на JPG на форум. Мне кажется, очень эффективно если единый узнаваемый дизайн будет на всех г/л курортах Украины. Типа воздействия на подсознание :agree: как "При пожаре звоните 01".
|
підтримую ідею з гучномовцями на підйомах: за рік-два правила мимоволі можна вивчити на пам"ять - відкладуться на рівні підсвідомості.
окупляться гучномовці(колонки, не знаю що там)доволі швидко за рахунок реклами, як в метро(головне, щоб не переборщили). на кожній опорі можна написати (прикріпити щит)з одним пунктом правил, і так на кожному стовпі по одному пункту великими буквами, можна по кілька разів- і зорова пам"ять теж спрацює. при видачі лиж на прокат можна давати підписувати відпочиваючим договір, який би містив кодекс з правилами, і це був би юридичний документ, а значить хитро написаний. договір відпочиваючий прочитає точно. повністю підтримую bola стосовно позитивного звернення до відпочиваючих. коли чути таке позитивне звернення, мимоволі відчуваєш себе ЛЮДИНОЮ, ЯКУ ПОВАЖАЮТЬ, і починаєш поважати і себе, і інших. хочеться стати культурним, ввічливим. |
jordik знизу зліва є кнопочка EDIT називаєтся, можна натиснути і виправити своє повідомлення, щоб не повторювалось :)
|
Думаю что правила надо раздавать всем вместе с билетами в кассе, и говорить о том что это правила поведения на склоне, за нарушение правил отбирают ски-пас. Потому как ски-пас это есть проездной документ на подъемник и без него никуда. Ну по крайней мере на Буковеле это реально сделать.
|
стосовно договору: його можна давати підписувати і при прокаті, і при продажі абонементів. наприклад: (прокат) ми зобов"язуємось зберігати цілими і неушкодженими документи, залишені як застава ітд. , за це ви зберігаєте наші лижі і неухильно дотримуєтесь правил поведінки на схилах (кодексу). кодекс нижче. за недотримання правил поведінки ваш абонемент буде анульовано. підпис.(я з цим згоден).якщо не згоден - немає лиж.
|
дякую, Альбертович. я ще не розібралась повністю з цим форумом. просто написала повідомлення, а воно кудитсь пропало, ото я ще раз, чортихнувшись, мусила писати. :)
|
Цитата:
Цитата:
Примусом зробити мало що вдастся. Треба починати з малого. Хочаби з роздачі флаєрочків. І коли Вас спитають "тобі що БАБЛО плотят за роздачу" Ви можете гордо відповісти: "Я хочу щоб ВАС не збили на трасі ті, хто не знайомий з цим КОДЕКСОМ". |
а що, якби цей рух отримав офіційне визнання і юридичний супровід. типу офіційна організація (партія борців з ломами :) )зі своїм статутом і певними правами і обов"язками. був би тоді керівник, проводились би з"їзди (на Буці взимку, на Дразі в травні, або коли душа забажає), нарада, постанови ітд., координація дій і велиикий гульбан!
|
Цитата:
В такому випадку доцільніше виловлювати ломів і роз’яснювати їм правила. Але іноді це може бути небезпечно для здоров’я... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:34. |