![]() |
якби цей проект став офіційним, можна би було співпрацювати з буковельщиками на офіційних засадах, навіть договір з ними заключити. тоді би підписання договорів ввійшло в обов"язки покатників і в правила курорту. значно краще пропонувати свої ідеї, коли ви є юридично особою
|
Цитата:
2. Хочу вже же заметить, что мало кто из настоящих Ломов прислушается к этим правилам, зато многим начинающим они пригодятся. Поэтому абсолютно согласен с предложениями о позитивной стилистике изложения правил. 3. Не думаю, что на флаерах следует размещать и коментарии к Правилам. Все должно быть коротко и предельно ясно. 4. На прошлой неделе на горнолыжном курорте Ясна (Словакия) дважды успешно ушел от столкновения с мчащимися позади меня... саночниками. Поэтому предлагаю сделать сноску, которая бы распространяла действие Правил на саночников. 5. Респект всем форумчанам, оставившим комменты в этой ветке. :good: |
Цитата:
Цитата:
|
люди я один тут такий, що сиджу і думаю що нічого доброго з того що говорить jordik непполучиться... а яка різниця буці чи ти юридична чи фізична особа... толку з того 0 !!!
немало раз особисто я зштовхувався з такими питаннями коли маленька людина хоче щось запропонувати ВЕЛИКІЙ організації... пропонує а потім ВЕЛИКА організація посилає маленьку людину на "всі чотири сторони".... і маленька людина нічого з тим зробити неможе бо вона маленька а організація велика... "жираф большой ему видней" (з якоїсь старої пісні) p.s. 2jordik: тільки не приймайте близько до серця... просто це реалії життя:friends::beer: |
понял, спригнул...:(
|
я взагалі не про керівника (я без амбіцій), а про те, що не всі питання можна обсудити на форумі,а краще їх вживу обговорити. для цього і треба зібратись.слово керівник з того посту можете викреслити.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Кожен день НАШОЇ бездіяльності наносить шкоду нам і нам подібним лижебордерам. |
Вже хотіла іти спати, але вернулась, оскільки знайшла обґрунтування створення реальної організації.
То є необхідним працювати над негайним розповсюдженням інформації з кодексом. АЛЕ паралельно з цим можна працювати над створенням асоціації. Попередня назва: «ВСЕУКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ БЕЗПЕКИ ГІРСЬКОЛИЖНИХ КУРОРТІВ». Безперечно, її членами стануть любителі зимових видів відпочинку з усієї України(себто ви). Крім того, про безпеку піклуються не лише маленькі люди-комашки, але і впливові чиновники, небідні люди, які теж приїжджають покататись на Буку. Їх теж можна запросити стати членами цієї асоціації з метою збереження їх же безпеки і внести свій посильний вклад в розвиток цієї справи.(протекція, фінансування тощо). На лижах також катаються юристи і лікарі, журналісти і власники всього, що тільки можна мати, філологи і психологи,МНС-ники, студенти ітд, які теж стануть нам в пригоді. Провівши грамотну піар-кампанію, показавши кілька разів цю асоціацію по теленовинах, продемонструвавши її в дії, її можна розкрутити так, що курорти самі буду прагнути до співпраці з нею як з єдиним вагомим гарантом безпеки відпочиваючих. Тобто за 2 -3 роки Буковель буде писати на рекламних щитах – ми співпрацюємо з Всеукраїнською асоціацією безпеки гірськолижних курортів, що дотично означатиме: ми можемо гарантувати вам безпеку на схилах. Тоді можна і договори проштовхувати до підпису на прокатах, і інші речі. Поки-що такої організації немає. ми можемо бути єдині і дієві. Один раз назбирати грошей на флаєри – то добре. А далі? Добрі ентузіасти з часом можуть опустити руки. Зрештою, неорганізований колектив з часом втрачає свою силу. Програма навчання культури катання – не на один рік, погодьтеся. Асоціація може бути прибутковою,хоча б за рахунок реклами і спонсорської допомоги. Зрештою, створивши таку асоціацію, буде легше отримати гроші на ті ж-таки флаєри у доброго дяді юридично зареєстрованій особі , ніж прийде просто людина і попросить(а, може, собі в кишеню?). Тому пропоную поряд з розробкою правил для снігоманів і сніголамів підтримати ідею створення АСОЦІАЦІЇ. З.І. а роздобути грошенят на перші кроки можна у благодійних організацій, оскільки проект є соціально значимий. Ура!:pleasantry: |
2 Neon: якщо буде створено асоціацію, то вона не буде маленькою людиною чи кількома людьми з великими пропозиціями без права вирішувати , а це буде такий же жираф, як і всі інші...
до речі, до членства в асоціації можна спробувати залучити нашого Гаранта (оце вже мене понесло...) |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:24. |